Hasan E
Ankara, Türkiye

Fiyat performans iyi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 30 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Odada çok vakit geçirmeyecek arkadaslara tavsiye ederim. Ödediğimiz bedele göre beklenti içind e olursak melodi beklentilerimizi karşılayan bir otel. Eskiler demiş ya ne kadar ekmek o kadar köfte o hesap. Oda temiz idi bir sikayetimiz olmadi. Kahvaltı yine beklentiler çerçevesinde.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Fitness merkezi
Melodi Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Melodi Hotel noktasına 4.3 km mesafede
Melodi Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/598 yorum
11 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu otelde konaklamak istiyoruz ama gelin görün ki sanki hayalet otel. Her yerde yalnızca 1 adet telefon numaraları var ve katiyen telefonlar açılmıyor. Belki 10kere farklı günlerde aramama rağmen ulaşamadım. Bunu okuyan bir otel görevlisi, yetkilisi vs varsa rica ediyorum telefon numarasını not düşsünler. İyi günler.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
3  Teşekkürler Özge A
15 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar orta halli, denize yakınlığı gayet iyi ama yemekler efsane... Kahvaltıda dahi özel lezzetler tattığımız nefis bir tatil oldu. Sırf yemekler için bile seçilebilir bir mekan. Personelin ilgi ve alakası da çok sıcak ve samimi. Herkese çok teşekkür ediyoruz

Konaklama tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler Elif M
17 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

Marmaris merkezde çalışanların sıcak ve samimi ilgileri, titiz ve temiz koşulları kaldığım sürede beni çok memnun etti. Hem denize girip hem de şehir içinde olmasının avantajı ile eğlence yerlerine ulaşımım da ayrı bir memnuniyetim. Ailecek gidilebilecek çok memnun kalınabilecek bir otel. Yıllardır sürekli gelen yabancı turistlerle de tanıştım onlarda çok memnunlar otel çalışanları ile arkadaş gibi olmuşlar. Yani çok samimi bir ortam. İşletmecisi ciddi ve titiz işini iyi yapıyor. Herkese öneririm.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler ertekinsubasi
22 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Marmarisin en iyi hoteli cok güzel cok beğendim herkese tavsiye ederim ailenizle marmariste konaklaybılıcegıniz bir tesis aksamları havuz etrafında cok guzel eğlenceler var yemekler cok iyi yine tekrar geliceğiz basar beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkurler

Konaklama tarihi: Nisan 2016
1  Teşekkürler 529b_lent_
21 Ocak 2016 tarihinde yorum yapıldı

Melodi Hotel; Marmaristeki konumu, sıcak aile ortamı, harika deniz manzarası ve birbirinden eğlenceli ve içten personeli ile çok keyifli bir tatil geçirmemi sağladı. Aşçının özellikle ana yemekleri enfesti, barda içkimi yudumlarken eğlenceli ve enerjik barmenlerin muhabbeti sanki her yıl kendi yazlığıma gidiyormuşum hissi yarattı. Herşey için teşekkürler Melodi Hotel. :)

Konaklama tarihi: Ağustos 2015
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti