Nurhayat Ö

Tavsiye edilebilir otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 15 Tem 2021
Cihantürk otelinde eşimle 4 gün kaldık. Konum olarak her yere yakın olması çok iyi. Yemekleri lezzetli, serviste çalışan siirtli ve arkadaşı İbo çok cana yakın ve ilgililer. 3 yıldızlı olduğunu bilip gelenlerin bir sorun bulacağını zannetmiyorum. İlk gün geç geldiğimiz için yemek konusunda pek yardımcı olunmadı ve havlu değişiminde sıkıntı yaşadık. Genelde çok turist var. İlgili personellere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Cihantürk Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Cihantürk Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Fitness merkezi
Cihantürk Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
31-36/409 yorum
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar çok içtenlikle ve heyecanla yorum yaziyorum temmuzun ilk haftasında 4 arkadaş “Cihantürk” otelde tatil paketimden rezervasyon yaptırdık rehberimiz (Bülent bey ve Esat beye ne kadar teşekkür etsek az kalır 🤍)beklentim gitmeden önce çok düşüktü 3 yıldızlı bi otel olduğu için fakat (5 yıldızdan hiçbir farkı yok ) her şey dahil otel temiz yemekleri güzel çalışanların enerjisi çok çok daha mükemmel 🤍 Özellikle (Adnan bey) mütevazi çok kibar ve çok yardimci oldu her konuda çok çok teşekkür ediyorum . (Dilara hanıma , Doğuş beye , Ferhat beye ve Turgay Bey’e de çok ictenlikle teşekkürlerimi iletiyorum ).
Hayatımın en güzel 1 haftası oldu eğlence, heyecan mükemmel sohbetler inanın dönerken acı çekerek döndüm sanki ruhum orada kaldı gibi gelecek sene Cihantürk te daha uzun tatilde buluşmak üzere 🤍

Teşekkürler ipekkorkmaazz
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Tatil paketimden paket şeklinde aldigim tatili, otel olarak cihanturk otel seçtim. 4 arkadaş gittik. 3 yıldızlı olduğu icin kafamızda soru işaretleri vardı. Fakat oyle sasirdik ki asla 3 yildizli otel gibi degildi. Hatta otele girer girmez dilara hanımın sıcak tavırları ve ilgisi çok hoşumuza gitti. Arkadaşlar olarak ayrı kalmamamız için odaları yan yana yaptılar saolsunlar. Aile gibi olduk hepsiyle. Her şey dahil konseptli zaten. Yemekler ,içecekler, yatak, oda temizliği, ilgi, alaka vs. vs. Her şey çok güzeldi. Otel merkezde zaten yürüyerek 1 dakika da plaja iniyorduk ve barlar sokağına çok yakındı. O sebeple her konuda otel çok iyiydi. Kişilere gelecek olursam; Ferhat beyin servisine diyecek kelime asla yok. Her konuda ne istesek yardımcı olup asla yalnız bırakmıyordu bizi. Resepsiyonda dilara ve doğuş bey çok ilgili ve çok tatlı insanlar zaten ve son olarak adnan beye değineceğim. Oranın sorumlusu olduğunu bile sonradan öğrendik o kadar mütevazı ve kibar bir insan ki. Her şeyimizle ilgilendi, yönlendirdi, yardımcı oldu. İyiliklerini asla unutmayacağız ki zaten aile gibi olduk hepsiyle. O sebeple de seneye de görüşürüz diyerek ayrıldık otelden. Biz 6 gece kaldık lütfen siz o hataya düşmeyin 10 gece kalın. Çünkü seneye biz öyle yapacağız:)

Teşekkürler Esrakaysi
11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımla mükemmel bir 7 gün geçirdik. Denize çok yakın. Temiz bir otel. Başta Adnan Bey, Dilara Hanım, Doğuş Bey olmak üzere ilk girişte bizi bir aile sıcaklığıyla karşıladıkları için en ufak bir ihtiyacımızda koşup yanımızda oldukları için herkese, aynı zamanda Ferhat Bey ve restoran bölümde çalışan güler yüzlü Tugay beye sonsuz teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Ayrılınca büyük bir hüzün doldu kendimizi evimizde hissettik sayelerinde. Daha ismini hatırlayamadığım veya hiç öğrenemediğim diğer çalışan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler. Yemekler ve içecekler harikaydı. Seneye yine tercih edeceğiz. Her şey için hepinize ayrı ayrı kocaman sevgiler ve kalpler yolluyorum. ❤️

Teşekkürler Vanbaskale
8 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Şuan otelden bu yorumu yazıyorum soru sormak isteyen olursa anında cevaplarım. Şimdi kendi yorumuma geçiyorum eğer buraya gelmek için Aklında terretdüt eden varsa hiç düşünmeden gelin ustasından garsonuna resepsiyonundan kat görevlisine kadar mükemmel insanlar tam bir aile ortamı eğer kendinizi evinizin Dışında hissedersen iz sizde problem vardır buraya geldiğinizde garson Ferhat ı mutlaka bulun yada bulmayın o sizi mutlaka bulur ben hayatımda bu mesleği yapıp bu kadar cana yakın bu kadar sıcakkanlı Bi insan görmedim otele girdiğiniz anda resepsiyonda güler yüzlü bir karşılama ve gerisi ilk girdiğiniz gibi hep güler yüzlü bir ortam hepinize canı gönülden teşekkür ederim iyi ki varsın cihantürk ailesi ve can Ferhat hepinizi ayakta alkışlıyorum 👏👏👏👏👏

Teşekkürler Batu0735
8 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Aile için gayet güzel bir otel.Çalışanlar çok güler yüzlü ve anlayışlı. Temmuz ayında gelinmesini tavsiye ederim. Denize yürüme mesafesi 1 dakika yemekleri lezzetli kısa ve öz tavsiye ederim restaurant bölümünden Ferhat beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim 👍👍

Teşekkürler 692berkea