Tansu Kucuk

Huzurlu tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Zehirlenmeden, kazıklanmadan, rahatsız edilmeden, gürültüden uykusuz kalmadan, huzurlu tatil istiyorsanız...
Serserisi, sarhoşu olmayan ortam... Türk ziyaretçileri de, yabancı (çoğunluğu İngiliz) turisti de seçilmiş.
Restoranına da oteline de güvenebilirsiniz...
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Maris Beach Otel noktasına 0.4 km mesafede
Maris Beach Otel noktasına 2.1 km mesafede
Maris Beach Otel noktasına 1.3 km mesafede
Açık havuz
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/608 yorum
10 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel genel olarak yeni ve temiz . Kahvaltisi yeterli gibi gözüksede konulan şeyler lezzetsiz . Hani derler ya tadı tuzu yok aynı o sekilde . Bugüne kadar onlarca otelde kaldım hic birinde odada ictigim tek suyun parasini vermedim . Ta ki maris beachte kalana kadar . Ve son olarak garson arkadaslar haric resepsiyonda işlemlerinizi gercekleştiren işletme müdürü/sahibi beyefendiye söylüyorum . Misafirlere otele girişte hoşgeldiniz / nasılsınız çıkarlende memnun kaldınız mı/ iyi yolculuklar denir . Denmesi gerekir. Bunlar dışında merkeze yakın kalabilceginiz fiyati kısmen uygun temiz bir otel .

Oda ipucu: Artılar/ - Merkeze yakın - Temiz otel Eksiler/ -Otopark sıkıntı -Kahvalti çeşit az ve olan lezzetsiz -Turist degilsen personel ilgisiz
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 654semihe
29 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde dört gece kaldık. Temiz bir otel, eşyalar yenilenmiş gayet yeterli ve güzel. Kaldığımız sürede oda hep temizlendi. Havuzu minik ama müsait oluyor her zaman. Plaja çok yakın kendine ait şemsiye ve şezlongları var. Deniz fena değil berrak denilebilir. Kahvaltıda seçeceğim çok fakat pek lezzetli değildi. Yine de oda ücretini düşününce Marmaris merkezde otelin özellikleri çok çok yeterli. Memnun ayrıldık. Bir de otoparkı yok ama bir şekilde yer bulunuyor. Yani bu otelde kalınır.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler meteberam
1 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

2010 yılında gitmiştim. Çocuksuz yeni evli olarak çok hoşumuza gitmişti. Marmaris merkeze yürüme mesafesinde. Önünde kendi plajı var. Deniz temiz. Otel mobilyaları yeni, deniz manzarası muazzam. Odalar temiz bakımlı idi. Küçük bir havuzu da var. Ancak geceleri yakınlardaki eğelence mekanlarından dolayı saat 1-2'lere kadar gürültülü olabiliyordu. Şu an inceledim otelde hiç bir değişiklik gözükmüyor. Kesinlikle gidilip kalınır.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
2  Teşekkürler Onur A
13 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

eylül 2019 da eşimle konakladık güleryüzle karşılandık personel ve resepsiyon çok ilgiliydi çevre ve gezilecek yerler konusunda sorularımızı yanıtladılar yardımcı oldular odalar temiz yeterli büyüklükte çok memnun kaldık kahvaltıda çayın lezzeti çok iyiydi çayın güzel demlenmesi benim için önemlidir:))kendine ait plajı da var akşam yemeğini de restoran bölümünde kişi başı 50tl den akşam yemeği açık büfe şeklindeydi akşam ordan yedik fiyat performans açısından o da çok iyiydi banyoda duş başlıkları yeniydi otel yenilenmiş bir görünümde kısacası çok memnun kaldık üç yıldız olmasına şaşırdırm çünkü otel daha fazla yıldızı hakediyor.havuzu da var ama havuzuna girmedim otel marmaris merkezde olduğu için konumu itibariyle de avantajlı

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler tyansugezgin
13 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Denize sıfır. Marmaris ile İçmeler’in tam ortasında. Kendi plajı mevcut. Gündoğumuna denk gelirseniz mest oluyorsunuz. Sabah koşusu yapmayı severseniz sahil boyu keyif alarak koşabilirsiniz. Denize bakan tarafta kalırsanız manzarası müthis. Temiz, sessiz, personeli güler yüzlü. Kahvaltısı çeşit çeşit; lakin peynirlerin lezzeti az. Akşam yemeği açık büfe hizmetini ayrıca satın alabiliyorsunuz. Sonrasında sahilde çeşit çeşit eğlence mekanlarından birini tercih edebilirsiniz. Meydana yürüme mesafesinde. Araçla gelirseniz otopark sıkıntı.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler famouscan