Abdulkadir D

Altında restaurant bulunan düz bir bina.

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 23 Ağu 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otelin bahçesi restaurant olarak işletildiği için oturup muhabbet edilebilecek hiçbir yeri yok. Bildiğin düz bina. Akşam yemekleri yetersiz ve bahçe kısmında oturmanız yasak, genelde yaşlı popülasyonu olan bir yer. Tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Maris Beach Otel noktasına 0.4 km mesafede
Maris Beach Otel noktasına 0.8 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Maris Beach Otel noktasına 2.1 km mesafede
Marmaris bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/608 yorum
1 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz eşimle temmuz ayında oda kahvaltı olarak konakladık. Odalar küçük ama her şey yeni ve moderndi. Temizlik fena değildi. Gün içinde yapılan oda temizliği yeterliydi fakat çarşaf ve yastıklarda lekeler vardı. Kara tarafı oda almamıza rağmen bize deniz manzaralı oda verdiler çok memnun kaldık bu davranışlarından 👍🏼 otelin hemen önünde kendi plajı var. Otelin alt katıda restaurant cafe orda rahatlıkla yiyip içebilirsiniz. Konumu çok güzeldi 1-2 km uzaklıkta minik bi avm vardı. Marinaya biraz uzaktı arabayla gitme mesafesinde daha çok. Kahvaltıya gelince yetersizdi bize göre.Kahvaltı kapanış saatine 15-20 dk olmasına rağmen eksik yiyecekleri tamamlamıyorlar. Hep bardak çatal eksikti. Çaydan 1 bardak zorla çıkarıyorduk. 2. Bardak zaten yok yenilemiyorlardı. Simit poğça vs biz söyleyince getirdiler söylemezseniz yenisini koymayabilirler. Rica ettiğinizde yardımcı olmaya çalışıyorlar ama. Lobideki arkadaşlar çok yardımcı ve güleryüzlülerdi. genel olarak fena değildi otel ücreti ve hizmet orantısı iyi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler limonagaci
30 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temmuz ayında çok kısa bir süre kaldığımız Maris beach otel genel olarak iyiydi. Otelin en iyi tarafı sabah uyandığınızda mükemmel bir marmaris manzarasının sizi karşılaması.
Odalar tatmin edici büyüklükte ve temiz. Tek olumsuz yanı kahvaltı. çeşit az ve lezzet pek yoktu. Yinede iyi ve kalınabilir bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler 674b_lentt
10 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

6 gece konakladık. Deniz mükemmel, otele ait plaj sakin, hafta sonu bile kalabalık değil. Odalar temiz ve bakımlı. Çalışanlar, güler yüzlü ve yardım sever. Kahvaltı da filtre kahve olabilir ve daha zenginleştirilebilir ama kesinlikle yeterli. Öğle yemeği otelde, akşam yemeği araba ile 10 dk uzaklıktaki Turunç'ta yenebilir. Kesinlikle yeniden gideceğiz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
Teşekkürler 455sinane
1 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merkezi konumda temiz ferah özellikle yemekleri açısından çok güzel bi otel..daha fazla yıldız arayıp yiyemediginiz yemekler için fazla para ödemeyin.5 yıldız konforunda pisman olmayacaginiz bir otel....

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
2  Teşekkürler Hasan Y
20 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltı hariç her şey mükemmel. Yarım pansiyon olarak konakladık.Açık büfe kahvaltı vardı. Fakat açık büfede bence paket tereyağı, paket labne, paket reçeller ve paket bal olmamalıydı. Çay makinadan alınabiliyor ve çok kötü. Aynı şekilde kahve türleri de makinadan ve güç beğenmedim. Ekmek çeşitleri çoğaltılabilir. Gözleme, sigara böreği ,kruvasan da konulabilir. Onun dışında her şey mükemmel. Personel güler yüzlü, odalar tertemiz, housekeeping çok iyi çalışıyor. Fiyatlar da makul.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
1  Teşekkürler Nüket E