“Müthiş bir ambians, harika yemek”

Q. Lounge At D-Resort
21 / 77. sıradaki Restoranlar - Göcek
Yorum Zamanı: 22 Eylül 2019

Zuma tarzı ve en az Zuma kadar lezzetli uzakdoğu mutfağı, çok farklı bir dekor ve dinamik müzik eşliğinde, hoş bir müşteri profılı ile güzel bir deneyim.
Servis ortalama üstü.
Fiyatlar ortalamanın çok üstü.
Dikkatli seçim yaparak sipariş verilirse değer.

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler mustafa t
  • Diğer diller

19-23/183 yorum

Yorum Zamanı: 19 Eylül 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Yaklaşık 4 senedir Göcek’te yaşıyoruz ve maalesef q lounge da yemek yemekten çok keyif almamıza rağmen;Kendisini daha önceden de tanıdığım rimelli mi sürmeli mi diye bir şefleri olduğundan dolayı bir daha gitmeme kararı aldık.Yıllarca restaurant Bar Club işletmecisi olarak yazıp Turizm mezunu olduğumu da belirtip yaşadıklarımı yazıyorum...Telefonla rezervasyon yaptırdık ve aramızda geçen konuşma şu şekilde gelişti Yemek mi İçki mi diye sordu her ikisi de olabilir devamında yemek yeriz büyük ihtimal cevabı vermeme rağmen q ya vardığımızda Rimelli arkadaş bize “Bar” a rezervasyon yaptırdığını söyledi.😄1 bara rez yapamazsınız 2 siz şu Masada yiyin saat 9 da sizi bara alırız diyince mevzu çirkinleşti kafamda.Türkiyenin en güzel mekanlarından biri olan bu yere yakışmayan Kişiler çalıştırmamanızı öneririm.Ve son olarak Göcek’te yaşayıp kimseyi götüremiyoruz.

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
4  Teşekkürler 785cagriu
Yorum Zamanı: 8 Eylül 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Herkesin fotoğraf çekmek için sıraya girdiği bi yer o kadar güzel bi manzarası var ki insan gözlerini alamıyo.marinanın ordan araçlarla restorana kadar getiriliyosunuz.kibar bir karşılama ve kibar servis var.yemekler de çok leziz ancak porsiyonlar küçük bu sebeple aşırı pahalı.bütçemiz sarsılmaz diyosanız kaçırmayın kesinlikle

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler yeso-yk
Yorum Zamanı: 31 Temmuz 2019

Ortam, yemekler, manzara cok guzel. Ama calisanlarini ( ozellikle de kapida karsilayan hostesi) hic boyle bir mekana yakistiramadim. Cok kabaydilar. Bir onceki gun gece gidip cok begendik. O gece rezervasyonumuz da yokken bize kapida yardimci olabileceklerini soylediler. Cok memnun kaldigimiz icin ertesi gece icin tekrar rezervasyon yaptirdik. Gittigimizde yiyecek menusu mu icecek menusu mu istedigimizi sordular. Icecek alacagimizi soyledigimizde bizi rezervasyon yaptırdığımız masaya almadılar ve en kotu masaya oturttular. O da yetmezmis gibi daha sonra yanımıza gelip yemek yemeyecegimiz icin masada da oturamayacigimizi bara gecmemiz gerektigini söylediler oturttuklari masadan da kaldirdilar!!! Rezalet!!! Böyle bir mekana hic yakıstıramadım ozellikle karsilama hostesinin acil degiştirilmesi gerek!!!! Paranizla rezil olmak istemiyorsaniz gitmeyin derim

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
2  Teşekkürler Yağmur E
Yorum Zamanı: 24 Temmuz 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşımla birlikte akşam yemeği için gittik daha önce gittiğimiz de isteğimiz yerde oturmak için rezervasyon olmadığı kim erken gelirse onun oturacağı söylendi o nedenle rezervasyon yaptırmadan erken bi saatde gittik boştu ama bu seferde rezervasyonla orada oturacağımız söylendi durumu anlattığımız da geçici bir süre oturacağımızı misafir gelince kalkacağımız söylendi Yani yemeklerle birlikte masadan masaya geçeceğim böyle birşeyi kim kabul edebilir böyle lüks bi mekanda gelen her yönetici(bana göre yöneticilikle alakası olmayan insanlar) durumu dinleyip çözüm üretmeden gitti yetmezmiş gibi kapıda mekana hiç yakışmayan ters cevap veren bir hostes yemek yemedik zaten içicek içmeye karar verdik dönüşte buggy çağırılmasını isteğimiz de hostes sadece önemli misafirlere buggy çağrıldığını söyledi d hotel bi çok sefer gitmeme rağmen ilk defa böyle bi rezalet gördüm yaşadım ısrara rağmen fb müdürü öZgür beyi bi kere göremedik sadece arada bir oraya geldiği genelde otelde olduğu söylendi bence tam tersi olmalı hep orda olmalı yani dışardan gidecekseniz paranızla rezil olmak asla gitmeyin derim.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
5  Teşekkürler Pelin17

Q. Lounge At D-Resort işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Göcek, Muğla İli
Göcek, Muğla İli

Q. Lounge At D-Resort - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!