Fiyatlar yarıya bile düşürülse, overrated bir mekan. Lezzetler dümdüz, hiç bir fine detay yoktu. Şefin spesyali diye söylediğimiz buğulama türü balık, torbada balık diye geçiyor, gerçekten plastik poşette geldi sunum :))) makasla kestik, torbanın içinden yedik :)) şaka gibi, 190 liralık yemek sunumu, tabağın içinde plastik torba, içinde de oldukça vasat bir sebzeli balık, üzerinde de az pişmiş kinıa serpiyorsun torbayı açınca, kamera şakası gibi. Lezzet desen, normal bir balık yani, hiç ekstra bir lezzet ve ya bir detay yok. Şefin spesyali buysa diğer lezzetleri hayal edin. Mercimek fava var mesela mezelerde, dümdüz sarı mercimek tuz, üzerinde mor soğan dümdüzz. Dümdüz esnaf lokantası böyle yavan servis etmez bir yemeği. Ya üzerine bi sos yap, soğan karamelize et, acı yağ ve ya yeşil yağ yap ne bileyim. Masterchef de mi izlemiyosunuz, bunu yapsa yarışmacı juri kafasına atar, mercimek mi haşladın aferim diye. Zeytinli sufle diye bir şey söyledik, dümdüzzz suflenin yanına 2 adet şekerde marine edilmiş zeytin koyulmuş dekor olarak o geldi falan.
Hayatımızda fine dining görmesek, fine diningi bu sanıcaz, vasat lezzetlere kallavi fiyatlar ? Şu mekanın bir adet düzgün alternatifi olsa otelde, kimse bir kere daha gitmez. Ekmekler falan lalorraine standart endüstriyel ekmeği. Yani daha neyini anlatayım, herşeyyyy vasat. Hizmet vs de öyle, “fine” bir his yok hiçbir şeyde. Fine olan tek şey ödediğiniz hesap. İngiliz turistler pound cinsinden ödediğinde, vasat kaliteye vasat bir ücret ödemiş oluyor, çok sorun etmiyorlardır belki :) ama türk standartlarında, istanbulda bu rakamlara dilimiz damağımız bayram edebiliyor, buradakig gibi bu neydi şimdi diye hayal kırıklığı yaşamıyorsun. Herneyse, vasat turizmcilik heryerde, üst segment dahil.