“Denize sıfır cok uygun fiyatlı 5* restaurantta”

Dim Elit Restaurant
13 / 77. sıradaki Restoranlar - Göcek
Fiyat aralığı: ₺10 - ₺100
Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2024

Mükemmel lezzetli mezeler , denize sıfır restaurant, çok güzel bir yaz akşamı oldu. Bizimle ilgilenen Burhan Bey e özellikle teşekkür ederim tavsiyeleri nokta atışıydı. Göcekte bundan sonra gideceğim ilk yer olarak yazdım. Samimiyetiniz için teşekkür ederiz

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler oğulcan o
  • Diğer diller

1-5/150 yorum

Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2024

Yediğim en güzel kalamardı. Porsiyonlar gayet yeterli. Güler yüzü için burhan beye çok teşekkür ederiz. Herşeyden cok memnun kaldık:) Göceğe gelirsek ugrayacagımız ilk durak

Ziyaret tarihi: Ağustos 2024
    • Atmosfer
    • Yemek
Teşekkürler Melisa s
Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2024

Kesinlikle hayatım da yediğim en güzel karides buradaydı. Bol tereyağlı ve baharatlı. Yerel halk üç harfli başka bi resturantı daha önermişti bugün sırf meraktan orada da kalamar yedim, keşke yemeseymişim. Elitin kalamaları da çok lezzetli. Yalnız karışık deniz tabağı büyük hüsrandı tüm tatlar birbirine girmiş yiyemedik zaten onun dışında mezeler dahil herşey çok lezzetliydi

Ziyaret tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Travel27187839723
Yorum Zamanı: 29 Mart 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mezeler lezzetli ve doyurucu, makan denize sıfır ve sessiz, servis iyi, fiyatlar normal. Ailece gittiğimiz bir Mart akşamında genel olarak her şeyinden memnun kaldık.

Ziyaret tarihi: Mart 2024
Teşekkürler Büşra S
Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2023

Ozellikle Burhan Bey e ilgisi icin cok tesekkur ederiz hersey cok guzeldi. Mezeler ve balik harikaydi.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler nihan y

Dim Elit Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Göcek, Muğla İli
Göcek, Muğla İli

Dim Elit Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!