Harika bir kumsal nefis bir deniz temiz hava harika bir gün geçirmek isterseniz kesinlikle tavsiye... tümünü oku
Samandağ'dan-Tekirdağ-Yalova'ya kadar tüm sahilleri adım adım devamlı geziyoruz.
Fethiye ise Gerek Kumluca yolundan gerek Söğüt yolundan sürekli yolumuzun üstünde kalıyor.Yüzlerce gezecek nokta var.Ölüdeniz'e her mevsimde ve çok fazla geliyoruz.
İzmir yolumuzda sahilden.Sadece Antalya'dan Ayvalık-Çanakkale tarafına gölmarmara-Bergama yolundan gidiyoruz.Ölüdeniz görmekten asla bıkmıyacağımız bir yer.30 yıl önce ne kadar bakir ve temizdi,şimdi aşırı yapılaşma var.Üzülsekte,görmeye devam.Öncelikle Kelebekler vadisi yolundan manzara seyretmek,belcekız ve kumburnu plajları,ölüdeniz oluşumu,kayaköy,gemiler koyu-plajı çok keyifli,her seferinde kalmasakta havasını solumak lazım.Burası imara açılmış Cennet'tir.Geceleride çok güzel ve keyifli.Ancak yaz aylarında tabi.Bizim için her mevsimi güzel.Hatta otopark sorunu olmadığı için,kış-bahar ayları tercihimiz.Yaz aylarında,hafta sonları,kalabalığa şaşırırsınız.Yamaç paraşütü merkezi konumunda ayrıca.Yaz aylarında fiyatlar yüksek.Her fiyata otel var.
Harika bir kumsal nefis bir deniz temiz hava harika bir gün geçirmek isterseniz kesinlikle tavsiye ederim
Sezonun kapanmasıyla bomboş kalmış ama renkleri hala göz dolduruyor, parasütler sezonu kapatmamış atlayışlar devam ediyor. Bu mevsim Güneş varken hala denize girilebilir, en kötü guneşte uzanarak dalga sesleriyle dinlenilebilir. Toplu taşıma ile ulaşım cok rahat
Muğlanın gez gez bitmeyen yerleri arasında en kıymetlisi.Kesinlikle görülmesi denize girilmesi gerekn bir yer.Hem doğası hemde imkanlar bakımından çok güzel.
Eylul de 3 gün Fethiye ölüdenizdeydik. Denizin temizligi , yesille mavinin tam ortasinda olmak ,yüzerken üstunüzde süzülen paraşütlerin görüntüsü... Masal gibi büyüleyici bir yer . Mutlaka gidin ve denize girdiginizde dağlara , gökyüzune baķin. Doğanin cömertligini ,güzelligini görün .
Etrafı ormanlar ile çevrili Cennet gibi bir doğa harikası
Eşsiz güzellikleri ile her kezi büyüler
Çok güzel