Esin L

Aile oteli

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 12 Tem 2021
Otelin konumu çok iyi, fethıye merkeze araç ile 10dk , çalış plajına yürüyerek 2dk.akşam sahili cıvıl cıvıl.rest. ve kafelerle dolu. Yemekler az ve öz. çok lezzetli, özellikle zeytinyağlılar ve mezeler. Çocuklar için de her akşam uygun yemek vardı. Kahvaltı doyurucuydu. Temizlik hergün yapıldı havlularımız değişildi. Akşam yemeğindediğer içecekleri bilemem ama suyun ücretli olması hoş değildi tek kusuru bu.Biz çok memnun kaldık tam bir fiyat performans konaklaması oldu.
Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye noktasına 4.8 km mesafede
Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye noktasına 9.4 km mesafede
Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye noktasına 0.1 km mesafede
Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye noktasına 3.6 km mesafede
Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye noktasına 3.3 km mesafede
Fethiye bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/143 yorum
12 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba arkadaşlar 1 haftalık ziyaretimizde otel çalışanları genel olarak güler yüzlüydü. Yemekler ise çeşit az olsada yenilebilir. Ama odamızı gezmeye çıktığımızda temizlensin diye not asmamıza rağmen çoğu gün sadece girip çarşafı toplayıp çıktılar böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum temiz havlu koymuyor coğu zaman gelen personel bilginize. Şimdiden iyi bir tatil dileğiyle.

Teşekkürler Omer8794
8 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailem ve arkadaşlar ile birlikte konakladığımız bu otelden çok memnun ayrıldım.

Öncelikle otel müdürü Nilüfer hanım ve Halil bey başta olmak üzere tüm personeller çok samimi ve ilgililer.

Yarım pansiyon konakladığımız otelin kahvaltısı ve akşam yemeği az, öz ve lezzetli. Yani olması gerektiği gibi.

Konforlu bir otel olmakla birlikte odaları, otelin geneli, bar ve havuz bölümü gayet temiz ve hijyen.

Otelin konumu çalış plajına yürüme mesafesi ile 1dk, fethiyedeki görülmesi gereken heryere vakitlice yola çıkarsanız 20 ile 50dk arası sürmekte bu açıdan otel çok iyi bir lokasyonda olduğunu söyleyebilirim.

Yarım pansiyon otellerde genelde akşam yemeklerinde içecekler ücretli olur fakat çay ve suyun’da ücretli olması hoş değil, Nilüfer hanım yakında bunu belki ücretsiz hâle getirebilir 😊

Aileli, çift veya arkadaş grubu ile gözü kapalı tercih edebilirsiniz.

Başlık’da belirttiğim gibi, butik otel tadında samimiyetinde, 5 yıldız otel konforunda bir his oluşturmakta.

Herşey için teşekkürler Mendos Garden ailesi..

1  Teşekkürler musder34
5 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı

Birkaç gün önce fethiye’deydik. Yörük evlerinde kaldıktan sonra orada çok sıkılınca sahilde bir yere geçmek istedik. Zaten tatil zamanı geçtiği için tek tek bakarak karar veririz diye düşündük. Fethiye çalış plajı sahilinde 7,8 otele baktık. Ücretleri hemen hemen hepsinin birbirine yakın fakat otellerin içi eskiydi. Tam ümitlerimiz tükenmişken ben bu oteli gördüm. Girdik konuştuk anlaştık. Fiyatlar civardakiyle benzerdi üstüne otel yeniydi temizliği ilk bakışta idealdi. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil aldık. Akşam yemekleri size kendinizi evinizde hissettiriyor. Günün yorgunuluğunu sakin restaurantında atabiliyorsunuz. Genelde Almanların tercih ettiği bir oteldi. Bizim olmazsa olmazımız: MİNİ BAR. Yine de istediğimiz gibi değildi ama yeni olması diğer otellerinkine nazaran kabul edilebilir kıldı. Mini bar dediğin içinde içeceklerin ve minikte bir buzluğunun olduğu bir şey olmalı benim bildiğim. Ama maalesef bu civarda hiçbir otelde bu yoktu.
Bir daha tercih eder miyiz, Evet edeceğiz. Risksiz her yere rahatça gidebileceğiniz konumda yeme-içme ve havuz konusunda 10 numara hizmeti olan bir yer.
Oda temizliği için aynı şeyi söylemeyeceğim heralde kalmaya devam ettiğimiz için komple temizlik yapmadılar terlik konulması gerek, koymadılar. Bavulumun fermuarına dikkatli kapattım ve döndüğümde fermuarın yeri bambaşkaydı. Herhangi bir şey eksik olmadığı için tolere ettik. Neyse idare ettik temizlikte daha cömert olursalar tadından yenmez.

Konaklama tarihi: Ekim 2020
Teşekkürler bleutrois
24 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

yeni bir otel.odalar oldukça temiz.personel son derece ilgilidir. yemekler ortalamadadır. kahvalti ve akşam yemeği saatleri yaz günleri için son derece kısıtlıdır.yemekde kullanılan tabak çatal vs. özensiz yıkanmıştır.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler Didemozdamar28
18 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Üçüncü günümüzü konaklıyoruz,gerçekten umduğumuzdan çok daha iyi , ihtiyaç duyulan her şey en ince detayına kadar fazlasıyla düşünülmüş, temizlik ve yemekler "on numara" .Herkes canı gönülden işini güler yüzle yapıyor. Fethiye'ye her geldiğimizde artık hep burdayız Koskocaman teşekürler. 😀💙

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler ir_chiprut
Ön Büro Müdürü DamlaBayram - Mendos Garden Exclusive Hotel Fethiye, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Ocak 2020

Merhaba, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Otelimizden mutlu ayrılmanız bizi çok sevindirdi.Tesis olarak siz değerli misafirlerimizin memnuniyetinden onur duymaktayız. Bir sonraki tatil planlarınızda görüşmek üzere.
Saygılarımla.