Konaklamanız için en uygun fiyatlar
StayForLong
Vio.com
ZenHotels.com
$108
Destinia.com$110
Lol.travel$113
Booking.com
15 fiyatın tümüne bakın
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
2-7/170 yorum
12 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel gözüken manzarada kahvaltı yapmak için rezervasyon yaptık. Rezervasyon yapmamıza rağmen çok bekledik fakat bu bekleme süresinde keşke bişey içip içmediğimizi sorsalardı. Yine de gelen kahvaltının lezzeti ve manzaranın güzelliği bu puanı hak ediyor.

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler elifaQ5776KV
Genel Müdür Ena Hotel Management - Ena Boutique Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ekim 2021

Değerli Misafirimiz,

Otelimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sizlerin deneyimlemiş olduğu memnuniyet, bizleri daha iyi hizmet için motive edecektir.

24 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı

“Otelin dizaynı ve temizliği göze çarpıyor.Manzara inanılmaz güzel ve keyifli👍 Personel cok ilgili, güleryüzlü ve eğitimliydi. . Herkese cok teşekkür ederim.En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere....herkese tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler ay_ea341

24 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otelin odaları çok temizdi. Özellikle konum açısından çok rahat barlar sokağı ve marinaya yürüme mesafesinde, Kahvaltısı özenli ve seçiciydi, bayıldım. Personel ilgili ve güler yüzlü yardımsever,ilgileri için çok teşekkürler tekrar gitmek isterim tavsiye ederim.

Teşekkürler Reyhan K

18 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Uzun suredir kaldigim otellerarasinda en iyi hizmet aldigim oteller arasina girmeye hak kazandin Ena hotel. Bodrum konaklamalarimda yeni mekanimsinsin. Manzaran verdigin hizmet icin gercekten tebrikler👍👍

Teşekkürler 444ayd_ng

11 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Umdugumdan daha fazlasini buldum diyebilirim.Personel müthiş yardimsever.Resepsiyondan oda temizleyenlere kadar herkes çok güleryüzlü. Terasinda kahvalti yapmak Bodrum kalesini izlemek inanılmaz guzeldi.Cok tesekkurler Ena hotel.En kisa zamanda görüşmek dilegiyle.

Teşekkürler figen A