Haziran sonu temmuz başında konakladım. Banyosu küçük geldi bana. Diğer odaların banyosu nasıl bilmiyorum. Benim kaldığım odanın banyosu çok küçüktü. Solda lavabo, ortada klozet, sağ tarafta duş vardı. Alanın dar olması hareket ederken dikkatli olmanızı gerektiriyor. Duş kısmında çok problem yok. Lavabo ve klozetin olduğu yer biraz daha geniş olabilirdi. Otel şehir merkezinde sokak üzerinde, çarşı içi olası avantaj, sokakta olduğu için trafik gürültüsü olmuyor. Kaldığım oda otelin arka tarafına bakıyordu. Arka taraftaki binada bulunan kahvehaneden çok gürültü geliyordu. Teras gibi bir yerde oyun oynadıklarından bütün konuşma ve gürültü size geliyor. Tabi otel yönetimi buna bir şey yapamaz. Ön tarafa bakan odalarda bu kadar gürültü olacağını sanmıyorum. Otelin odalarının çoğu dikdörtgen şeklinde koridor üzerinde. Koridor seramik kaplı, bu nedenle fazla olmasa da gürültü olabiliyor. Koridorlar halı kaplı olsa bu kadarı da olmazdı. Otelin Müdürü ve Personeli ilgili ve güleryüzlü. Malatya’ ya yolunuz düşerse kalabilirsiniz.