Burak K

Kötü Otel Deneyimi

Ibis Konya yorumu
5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 19 Eki 2024mobil cihaz aracılığıyla
Uzun zamandır kaldığım fiziksel koşulların temizliğin en kötü olduğu otel. Gerçekten çok kötü bir konaklama deneyimi oldu. Banyolar çok bakımsız, halılar kirli ve odada kötü bir koku vardı. Oda ses yalıtımı da yetersiz. Acilen otel odalarına bakım yapılmalı. Ayrıca resepsiyon personeline iletişim ve müşteri karşılama eğitimi verilmeli.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Ibis Konya noktasına 10.2 km mesafede
Ibis Konya noktasına 4.1 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Ibis Konya noktasına 4.2 km mesafede
Konya bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/490 yorum
2 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Düğmelievler gezimizin başlangıç noktası olarak seçtiğimiz Konya'da 15 kişilik bir grup olarak bir gece konakladık. Pegasus'un rötarı nedeniyle gece geç saatte check-in yapmamıza karşın, resepsiyon da güleryüz ile karşılandık ve işlemlerimiz çok süratle tamamlandı. Minimalist bir düzendeki odalar, ihtiyaç olabilecek herşeye sahip içerikteydi. Hijyen ise kusursuzdu. Son derece rahat bir gece geçirdik. Ertesi sabah gezimize dinlenmiş ve tazelenmiş olarak başladık. İş seyahatleri için de çok uygun bir konaklama mekanı olduğunu düşünüyorum.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Ufuk M
24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle beraber sezonluk tatil icin konyaya geldik konaklama konusunda biraz tereddütümüz vardı ama ibis otel bu tereddutumuzu bosa cikardi personeller guler yuzlu ve odalar ferahti yemekler taze lezzetli guzeldi rahatlikla tercih edebilrsiniz tesekkurler ibis otel ve peesonelleri

Teşekkürler Fadime T
24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel de konakladığı süre boyunca rahat ve keyifli bir konaklama oldu odalar gayet temiz ve rahattı personel çok ilgiliydi aile olarak çok memnun kaldık tavsiye edeceğim bir otel

Konaklama tarihi: Mart 2024
Teşekkürler Gülcan Y
24 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Konya’da işlerim olduğu için çok fazla gidip geliyorum temiz rahat ve güvenilir bi otel bulmak zor ama ibis otel bu ön yargılarınızı kırmakta çok başarılı personeller Güler yüzlü odalar temiz ve ferah gerçekten mükemmel bir deneyimdi teşekkürler ibis otel.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Ayten A
22 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Seyehat için geldıgim ibis otelden çok memnun kaldım odaları çok temiz ve ferah yataklar oldukça rahat personel guler yüzlü ve ilgil
Hersey için tesekûr ederim.....................................

• Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Müslüme B