Eda
Antalya, Türkiye

Temiz ve Konforlu

Ibis Konya yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Şub 2024
İstanbul’dan bir iş için Konya’ya geldim ve otel arıyordum karşıma ibis otel çıktı Konforlu merkezi yerde yemekler teze leziz ve güzel odalar ferah ve temiz personeller Güler yüzlü ve işinde başarılı Birdaha Konya’ya gelirsem tekrar ibis oteli tercih edicem teşekkürler ibis otel Güler yüzlü personeller.
Ibis Konya noktasına 4.3 km mesafede
Ibis Konya noktasına 0.1 km mesafede
Ibis Konya noktasına 4.4 km mesafede
Ibis Konya noktasına 14.2 km mesafede
Ibis Konya noktasına 2.1 km mesafede
Konya bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/491 yorum
31 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

İbis Otel konum olarak güzel merkezde iş seyahatim için gelmiştim Odaları biraz küçük ama temizlik yönünden gayet güzel bir otel resepsiyon mutfak temiz tabaklar hijyenik ortam 6 katta konakladım Hanımefendi gayet ilgili işini hakkıyla yapan bir hanımefendiydi kendisine teşekkürlerimi iletiyorum buradan

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Odyssey45864279602
31 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel temiz ve düzenli, otopark sorununuz yok. Odalar çok temiz ve tertipli. Ocak ayı içerisşbde iki defa toplam 20 gün gibi konaklamam oldu. İki sefer de 3. Katta konakladım. Kat görevlisi Sedef hanıma teşekkür ederim, son derece titiz ve işini iyi yapan bir hanımefendi, kendisine kolaylıklar diliyorum

Teşekkürler DayTrip63655506416
30 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Konya ya is seyati icin surekli geliyorum ve ibis oteli tercih ediyorum odalar cok temiz ve ferah yataklar oldukça rahat ve konforlu katta çalısan personeler çok ilgili ve alakalı her zaman tercihim ibis otel ilgi ve alakanuzdan dolayı cok tesekur ederim

Teşekkürler Inspire08220805692
26 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Personeller cok guler yuzlu, Odalar bakimli ve tertemiz, kahvaltisi harika, tum personelin ellerine saglik, Konyaya geldigimizde sık sık burada konaklıyorum, hijyen ariyorsaniz mutlaka konaklamak icin burayi tercih edebilirsiniz.

Teşekkürler Özgür Mert A
25 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çalışan arkadaşların garsonundan resepsiyonistine kadar herkesin ilgisi ve alakası çok iyiydi ,temizliğini beğendim odalar çok temiz herkes gayet güleryüzlü ve samimiydi. Her ay yaklaşık 10 otelde kalan biri olarak söylüyorum ki son zamanlarda kaldığım en iyi otel ve tanıştığım en güler yüzlü otel personelleriydi. Tekrar hepsine çok teşekkür ederim.

Teşekkürler Keziban F