Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Konya'da güvenle kalınacak otel otel kesinlikle tavsiye ederim merkeze ve her bölgeye yakın sakın nezih bir mekan kahvaltı kaliteli ve lezzetli fiyatları ortalama park yeri sorunu yok hijyen çok yüksek personel eğitimli ve çok nazik
Konaklama tarihi: Ocak 2023
Genel Müdür Otel Yönetimi - Bera Konya Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 21 Oca 2023
Merhaba 289kad_rk. Değerli zamanınızı ayırarak, otelimizi ve çalışanlarımızı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Nazik geri dönüşünüz için de tüm ekip arkadaşlarım adına sizlere şükranlarımızı sunmak istiyorum. Umarım bundan sonraki tüm Konya ziyaretlerinizde, sizi ve sevdiklerinizi yeniden otelimizde misafir etme şansı buluruz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Saygılarımla.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Bakımlı, temiz, kahvaltı ilgi harika ... yol yorgunu gec vakit otel baktım kimi eski kimi çok pahalı... Bera otele denk geldim. Memnun kaldım... teşekkürler ... Bir tek yastık ve yatak ilgi istiyor gibi.
Konaklama tarihi: Ekim 2022
SERHAD T adlı kullanıcıdan Bera Konya Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler SERHAD T
Genel Müdür Otel Yönetimi - Bera Konya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ekim 2022
Merhaba Serhadt2014. Öncelikle, otelimize göstermiş olduğunuz yakın ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri geri dönüşleri sayesine kendimizi her geçen gün daha da yeniliyor ve en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki Konya ziyaretlerinizde sizi ve sevdiklerinizi tekrar otelimize bekler, sağlıklı günler dileriz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
On numara beş yıldızdı personel çok ilgili odalar temiz wifi var kahvaltısı muhteşemdi kesinlikle öneririm herşeyi güzeldi ve çok memnun kaldık ailemle geldim. Gerek aileyle gerek akrabayla arkadaşla gelinecek güzel bi otel konumu da çok iyi merkezi yerdedir. Teşekkürler
Konaklama tarihi: Ekim 2022
304ey_phana adlı kullanıcıdan Bera Konya Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 304ey_phana
Genel Müdür Otel Yönetimi - Bera Konya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ekim 2022
Sevgili 304ey_phana, değerli yorumunuz ve nazik geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Bundan sonraki tüm Konya ziyaretlerinizde tekrardan sizi ve sevdiklerinizi otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir, hep beraber sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
msy1453
Kahramanmaraş, Türkiye
22 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel biraz eski olsa da kahvaltı, odanın büyüklüğü, karşılama ve otopark mükemmel olmasa bile çok iyi. Kalite duvarlardan bile belli Konya ya her geldiğimde kalacağım otel için 1 numaraya girdi muhakkak sizde şans verin. Mini bardaki suların ücretli olması bizim için tek eksiğiydi
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
msy1453 adlı kullanıcıdan Bera Konya Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler msy1453
Merhaba msy1453. Öncelikle, değerli zamanınızı ayırarak bizi ve otelimizi değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Yorumunuzda düzeltme yapmak istediğimiz tek nokta; minibar içerisindeki sularımız evet ücretli ancak her odada ayna yanında desk masa üzerinde bulunan kişi başı sular ise ikramımızdır. Konuyla ilgili anlayışınız için tekrar teşekkür eder, size sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz.
erhantay
Malatya, Türkiye
20 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Ailem ile birlikte 1 gece kaldık ve memnun kaldık,
Odalar temiz ve büyük biz Aile suit odada kaldık gayet güzel memnun kaldık.
Kahvaltı iyi seçenek çok her tamak tadina uygun lezzetli kahvtiliklar var.
Fiyat olarak çevre ve emsal otellere göre uygun.
Aile olarak kalacaksınız tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
erhantay adlı kullanıcıdan Bera Konya Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler erhantay
Sayın Mendoglu, öncelikle nazik geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Umarız bundan sonraki tüm Konya ziyaretlerinizde sizi ve sevdiklerinizi otelimizde aynı memnuniyet ile ağırlamaya devam ederiz. Nazik ve güzel yorumunuz için tekrar teşekkür eder, mutlu günler dileriz.
930alevs
29 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Suit odada kaldık ailecek. Çok temizdi, kahvaltı iyiydi ve personel gayet ilgiliydi. Güzel ve ferah bir şehir oteli. Konumu merkeze yakın ama merkezin karışıklığından uzak. Özellikle Onur bey'e de teşekkürler. Fiyat gayet makul
Konaklama tarihi: Haziran 2022
930alevs adlı kullanıcıdan Bera Konya Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 930alevs
Genel Müdür Ahmet Büyükyıldız - Bera Konya Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Temmuz 2022
Merhaba. Öncelikle, Konya ziyaretiniz esnasında otelimizi tercih etmiş olduğunuz için tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Siz değerli misafirlerimizin güzel hatıralarını duyup, güzel mesajlarını okudukça bizler de mutlu oluyoruz. Umarım bir sonraki Konya ziyaretinizde tekrar otelimizi tercih eder, güzel anılarınıza yenilerini eklersiniz.