Sebnemesatcetindag

Temiz düzgün güvenli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Temiz güvenli aile oteli çalışanlar güler yüzlü oda geniş aile odasında kaldık ayrıca camlı sigara içme alanı var kahvaltısı bol çeşit ve tazeydi otel in konumu da merkezi hamam ve spa kısmını deneyimleyemedim onun için yorum yapamıyorum
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Gherdan Gold Otel noktasına 10.2 km mesafede
  • Novotel
Gherdan Gold Otel noktasına 10.2 km mesafede
Gherdan Gold Otel noktasına 9.1 km mesafede
Konya bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/133 yorum
6 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Antalya tatili öncesi dinlenme duragi olarak sectigimiz Konya da Tripadvisor değerlendirmelerine güvenerek rezervemizi yaptırdım. Su an eşim ve cocuklarimla konakliyorum az önce kapı calinarak Otel Müdürü M. Ali Tülin in zarif meyve ikramina teşekkür ve memnuniyetimizi iletmek istedim. Otel şık temiz iç mimarisi modernle gelenekselin

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Fatma E
2 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle otel çalışanları olmakla beraber adam gibi adam tabir edilecek tarzdan insanlar odalar tertemiz hizmet kalitesi mükemmel hele bu otelin bir sahibi var sanırsınız o müşteri bizler otel sahibi gibi.ben bir depremzede olark onlardan raziyim allah ta razı olsun iskenderundayim d beni halen arayıp hal hatır soruyorlar öyle kaliteli bir muhessese gidip misafir olmalısınız çok sağolun Gharden gold konya

Konaklama tarihi: Şubat 2023
Teşekkürler Yusuf Y
29 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

2 günlük konya gezimizde ets tur aracılığı ile oda ayırttigimiz otel... otelde gece konaklayip sabah kahvaltidan sonra ayrildik 2 gün boyunca gezmek için... konaklamak için tercih edilebilir. Bizim aile odasiydi ve kuzey tarafa bakıyordu... sabah kahvaltisi daha önceki tecrübelerime nazaran biraz vasatti. Tek ve bence en önemli nokta taze sıkılmış portakal-nar suyu karışımı bir bardak meyve suyuna 60tl ödedik bu kadar fahiş fiyatlandirmaya pes doğrusu...ayrıca sabah otelden çıktıktan sonra akşam tekrar döndüğümüzde el yüz havlularinin olmadigini farkedip 3 adet istedik fakat getirilmedi ilgisizlik de en az fahiş ücret kadar üzücüydü..... bunları göze alarak tercih edin derim.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler nerminy2023
15 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Şuan otelde konakliyorum gerçekten en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir tesis ben çok memnun kaldım aldığı parayı sonuna kadar hakeden bir yer odalar banyo WC tertemiz sakin bidaha gelsem başka yere bakmadan tercih edeceğim bir otel çalışanlar çok kibar alakalı Güleryüz lu gerçekten tebrik ederim bidaha görüşmek uzere

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler bahattinu2014
20 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve 2 kızımla 1 gece konakladık.. Konya da kalınabilecek temiz ve konforlu bir otel.. çok memnun ayrıldık..Konya ya yolumuz bir daha düşerse muhakkak yine burada kalırız.. Oda kahvaltı konakladık ve kahvaltısı çoğu 5 yıldızlı otellerden çok daha iyidi.. herşey için teşekkürler

Oda ipucu: Kendine ait otopark var.. internet var.. oda servisi var..
Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler gokhan161600