Mustafa B
Adana, Türkiye

Güzel bir şehir oteli.

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Ulaşımı kolay bir lokasyona yapılmış güzel bir şehir oteli. Odası küçük ama kullanışlı. İhtiyacınız olan herşey odada var. Kahvaltı çeşit ve tat olarak gayet iyi. Kahvaltı salonunun en üst katta olmadı güzel. Tek sorun önünden geçen yol nedeni ile biraz gürültü ama o kadar da olur.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Imperial Park Otel noktasına 1.4 km mesafede
Oda Görünümü
Imperial Park Otel noktasına 1.4 km mesafede
Imperial Park Otel noktasına 3.6 km mesafede
İzmit bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/48 yorum
16 Haziran 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir otel ,odalar temiz kahvaltısı zengin otopark sorunu olmayan personeli kibar sıcak kanlı,konfor olarak suit odası ferah ve geniş normal odalarda aşağı kalır yanı yok, banyo geniş malzemeler eksiksiz. Çok Kısa bir süre 1 gün kaldım ama gayet memnun kaldım tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler summerjam61
30 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar, 2 günlük bir ziyaret için aile olarak konakladım. Açıkçası yorumlara bakarak tercih yaptım ama malesef beni çok memnun edemedi.
Öncelikle tavsiyelere uyarak sessiz olması için arka tarafa bakan bir oda aldık. Odaya 14-15 saatleri arasında giriş yaptık fakat resepsiyonun özellikle sormasına rağmen. Temizlik düzgün yapılmamıştı. Banyo ve özellikle tuvalet.....

Oda çok küçüktü 2 kişi eşyalarınız ve kıyafet hazırlığı vs derken adım atacak yer kalmıyor.

Sessiz olmasını isteyerek oda tercihi yaptık ama odalar küçük ve bitişik olduğu için gece geç saatlere kadar yan odadaki tv nin gürültüsüni dinledik..

Otelin tek güzel tarafı kahvaltısı idi.. Gayet başarılı çeşit bol güzel bir kahvaltı oldu.

Her zaman tarafsız yorum yazarım, Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Oda ipucu: Sessiz olsun temennisi ile arka taraflardan oda isteyin
Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Enduktans
15 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde bir gece konakladım oda genel olarak idare eder yola bakan taraf biraz sesli olabilir yatak yastık kalitesi gayet iyi temizlik konusunda herhangi bir olumsuzluk görmedim internet hızlı ve sorunsuzdu oda büyüklüğü konusunda çok ferah olduğunu söyleyemem fakat kısa konaklama larda sorun olacak bir konu değil benim hayal kırıklığına uğradığım nokta spor Salonun inip rutin antrenmanını yapmak istemem noktasında karşılaştım üye bazı kişiler orda resmen mafyalaşmış adam da saygı sporcu ruhu yok kullandığınız alette başınıza dikilip burda ben çalısıyırum diye tehdit vari bir dil kullanabiliyorlar ve spor salonu görevlileri de bu adamlarla kanka olmuş düzen nizam hak getire neyse gelelim ikinci konuya restorandan istediğim cheesecake sanki hazır dondurulmuş ürünü dışarıdan alıp servis edilmiş gibi geldi çünkü daha donu çözülmemişdi otelde hazırlanmış bir ürünün öyle olacağını düşünmüyorum 17 TL ödeyerek güzel bir tatlı yemek istiyorsunuz sonuç hayal kırıklığı benim otelle ilgili gözlemlerim bu şekilde

Konaklama tarihi: Nisan 2018
1  Teşekkürler serdartAnk
23 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba,
Is icin sabah arkadaslar ile burayi tercih ettik. Teras katina ciktik. Otel gece muduru Yasar Bey guler yuzu ile bizi cok guzel agirladi. Kahvalti secenekleri cok guzeldi. Malzemeler kaliteli secilmisti. Guzel bir gune iyi baslangic oldu.

Konaklama tarihi: Eylül 2017
Teşekkürler ilkerozturk59
12 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

konumu ve ulaşımı kolay bir otel tramvay ve otobüslere çok yakın odalar ve otel gayet temiz hemen hemen her otelde olduğu gibi diğer odalarda ne konuşuluyorsa gayet rahat duyabiliyorsunuz açık büfe kahvaltı gayet güzel restoran kısmında personel gayet ilgili ve yardımsever fakat aynı şeyi resepsiyon için söyleyemeyeceğim asık suratla karşılanıp asık suratla uğurlanıyorsunuz

Oda ipucu: ön tarafta kalan odalarda cadde üzeri olduğundan çok ses oluyor arka taraftaki odaları tercih edin
Konaklama tarihi: Şubat 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti