Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öncelikle otelin her şeyi şahane. Temizlik, oda büyüklüğü, kahvaltı, ortak alanlar... Birçok farklı restaurant, birçok yemek seçeneği var ve otelin dışından da katılım sağlanabiliyor. SPA'yı kullanmadım ama kullanan ekip arkadaşlarım çok iyi bulmuşlar. Ayrıca otopark sorunu olmayan ender otellerden. Otelin konumu da çok iyi, civarda birçok yemek ve cafe seçeneği de mevcut. Sözün özü mutlaka gidilmeli.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Yanıtlanma zamanı: 2 Tem 2024
Değerli Misafirimiz, Öncelikle Ramada Plaza by Wyndham Izmit'e gösterdiğiniz ilgi nedeniyle teşekkür ederiz. Otelimiz ve outletlerimiz ile ilgil yapmış olduğunuz detaylı değerlendirmeler bizleri memnun etti. Tesisimizi kullanmak isteyen misafirlerimize yol gösterici olan yorumlarınız için teşekkür eder, biz sonraki ziyaretinizi sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Halil Tarakci Front Office Manager
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otel gercekten Izmit'te en iyi otellerden diyebilirim. Lokasyon cok iyi. Oda ve genisligi, rahatligi. Kahvaltisi mukemmel
Konaklama tarihi: Mayıs 2024
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Bu işletme, Tripadvisor (veya resmi Yorum Toplayıcısı Ortaklarından biri) tarafından, bu yorum da dahil olmak üzere konuk yorumlarını teşvik etmek ve toplamak amacıyla sağlanan araçları kullanıyor.
Climber781563 adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler Climber781563
Owner Ramada Plaza By Wyndham Izmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Haziran 2024
Değerli Misafirimz,
Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve kıymetli vaktinizi ayırarak yapmış olduğunuz yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyetini görmek bizleri onore etmiştir. Yorumlarınız otelimizi tercih edecek olan misafirlerimiz için yol gösterici niteliğinde olup katkılarınızda dolayı tekrar teşekkür ederiz.
En kısa zamanda sizleri yeniden ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.
Saygılarımızla, Halil Tarakci Front Office Manager
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
İş seyahati için ilk kez konakladım. Son derece temizdi, yemekleri hem lezzetli hem de ürün kalitesi yüksekti. Oda hijyenine çok özen gösterilmiş, mükemmeldi. Odada ütü dahil tüm detaylar sağlanmıştı. Çalışanları güleryüzlü ve yardımcı olma konusunda açıklardı. Bir de deniz mahsulleri restoranı açılıyormuş, biz yetişemedik ama başarılı olacağını düşünüyorum. İzmit'e gidişlerimizde tercih edeceğimiz bir otel olacak.
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
esin merve e adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler esin merve e
Owner Ramada Plaza By Wyndham Izmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 25 Aralık 2023
Değerli Misafirimiz, Öncelikle Ramada Plaza by Wyndham Izmit'e gösterdiğiniz ilgi nedeniyle teşekkür ederiz. Detaylı değerlendirmelerinizin bizler için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. Nazik görüşleriniz için teşekkür eder, bir sonraki ziyaretinizi sabırsızlıkla beklediğimizi bildirmek isteriz. Mutlu Günler Dileriz. Halil Tarakci Önbüro Müdürü
Çalışanların, kibar sıcak ve samimi olması, sunulan kaliteli hizmet, karşılamadan otelden çıkışıma kadar çok iyi bir hizmet aldım, kesinlikle tekrar konaklayacağım bir otel tüm çevreme de tavsiye edeceğim.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
karacayece adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler karacayece
Owner Ramada Plaza By Wyndham Izmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Kasım 2023
Değerli Misafirlerimiz, Öncelikle Ramada Plaza by Wyndham Izmit'e gösterdiğiniz ilgi nedeniyle teşekkür ederiz. Detaylı değerlendirmelerinizin bizler için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. Nazik görüşleriniz için teşekkür eder, bir sonraki ziyaretinizi sabırsızlıkla beklediğimizi bildirmek isteriz. Mutlu Günler Dileriz. Halil Tarakci Önbüro Müdürü
Tek sorun halısaha ve aşağıdaki cafeden gelen sesti. Genel olarak hizmet, temizlik, oda, yatak konusunda sorun yaşamadım. Kahvaltı güzel. Çalışmak için de yardımcı oldular ve sessiz bir oda ayarladılar. Teşekkküer ederim.
Konaklama tarihi: Ekim 2023
Bu otelle ortaklık aracılığıyla alınan yorum
alisaray2023 adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler alisaray2023
Owner Ramada Plaza By Wyndham Izmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ekim 2023
Değerli Misafirimiz, Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz. Görüşlerinizi tüm departmanlar ile paylaştığımızı belirtmek isteriz. Bir sonraki İzmit ziyaretinizde sizleri tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyuyor olacağız. Saygılarımızla,
İzmit in merkezde kalınabilecek güzel temiz bir otel. Sessizliği gayet iyi. Ulaşımı kolay uyumakla ilgili bir sorun yaşamadım. Kahvaltı için çay makinası arızalıydı düzgün çay içemedik oda muhtemelen giderilmişti.
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
sincetbmm adlı kullanıcıdan Ramada Plaza by Wyndham Izmit hakkında bilgi alın
Teşekkürler sincetbmm
Guest Services / Front Office Halil TARAKCI - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Ağustos 2023