azize nar
Mersin, Türkiye

ramada güzel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 2 Kas 2020
Dört dörtlük ama 5 yıldızlı bir otel. Girişte çok seviyeli ve güleryüzlü karşılandık. Otel çok yeni, modern, temizdi. Havuzuna bone ile girilebiliyordu. Suyu ne soğuk ne de sıcaktı. Girerken üşütmüyor, yüzünce de sıcak gelmiyordu. Diğer imkanları da buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı gibi gayet sorunsuzdu.
Konaklama tarihi: Kasım 2020
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro Fahri Kedik - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 11 Kas 2020
Sayın Azize Hanım,

Kıymetli yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Ramada Plaza By Wyndham Izmit olarak; Wyndham grubunun yüksek kalite standartlarını; Türk misafirperverliği ve ekibimizin özverisi ile birlikte, siz değerli misafirlerimize en güzel şekilde sunmaya çalışıyoruz.

Bir sonraki Kocaeli ziyaretinizde sizleri otelimizde yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Ramada Plaza by Wyndham Izmit noktasına 4.4 km mesafede
Ramada Plaza by Wyndham Izmit noktasına 0.8 km mesafede
Eating area
Ramada Plaza by Wyndham Izmit noktasına 0.8 km mesafede
Ramada Plaza by Wyndham Izmit noktasına 15.9 km mesafede
İzmit bölgesindeki diğer otellere bakın
17-22/196 yorum
18 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba,
Erkan check-in ve check-out sırasında personellerin tutumlarından eşim ve ben çok rahatsız olduk. Konu ile ilgili gerekli mercilere şikayet bildirimlerimi yaptım. Otele erken gelmemizden ötürü check-in sonrası arkadaşların tabiri caizse para göz tutumu ve check-out sırasında mini bar kullanımı yapmadık dememe rağmen odayı kontrol ettirmelerine varan saçma tutum sonrası şikayetçiyiz. Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Dönüş rica ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
1  Teşekkürler sadiertan
Manager RamadaPlazaIzmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Şubat 2020

Sayın Erkan Bey,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Misafirlerimizden gelen olumlu veya olumsuz iyi niyetli her bir geri bildirim bizler için değerlidir, misafirlerimize sunduğumuz kaliteli ve misafirperver hizmet anlayışımızı değerlendirmek ve kendimizi ifade edebilmek için bizlere fırsat vermektedir.
Öncelikle belirtmek isteriz ki, bu geri bildirimde tesisimize yapmış olduğunuz yorumu, adil ve hakkaniyetli bulmuyoruz. Kahvaltı salonumuza giriş yapan misafirlerimizden oda numarası talep edilmesi, otelimize erken check in yapan misafirlerimize giriş günü kahvaltı hizmetinin ücretli olduğu konusunda bilgilendirme yapılması işletme standartlarımız gereğidir. Çıkış yapan misafirlerimizden de oda çıkış kontrolleri için kısa süreli bekleme rica edilmesi tüm otellerde yapılan standart bir uygulamadır.
Rezervasyon aşamasından çıkışınıza kadar olan süreçte, otelcilik standartları kapsamı dışında mağduriyet oluşturacak, reklamasyona konu olabilecek eksik bir hizmet sunduğumuzu düşünmüyoruz. Bu sebeple, görüşmelerimiz esnasında belirtmiş olduğunuz Wyndham Rewards konaklama puanlarınızın iadesi talebinize maalesef olumlu yanıt verememekteyiz.

Bilgilerinize Sunarız.

Saygılarımızla,

19 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

2 gün ve bir gece süren konaklamada bulundum. Toplantı sırasında yapılan ikramlar yeterli. Sabah kahvaltısı yeterince zengin. Biz fiks menü aldığımız için yemekler konusunda yorum yapamıyacağım. Odalar temiz ve düzenli fakat tek eksik nokta odalarda seccade yok.

Teşekkürler emreer21
Ön Büro Müdürü RamadaPlazaIzmit - Ramada Plaza by Wyndham Izmit, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Nisan 2020

Sayın Mete Bey,

Değerli yorumunuzu ilettiğiniz için size teşekkür ederiz.

Konaklamanızdan ve toplantı organizasyonunda sunduğumuz hizmetlerden memnun kalmış olmanız bizleri de mutlu etti. Misafirlerimizden gelen talep doğrultusunda misafirlerimizin odasına seccade de yönlendirebiliyoruz.

Dünyanın yaşadığı bu zorlu dönemi, hep birlikte dayanışma içerisinde ve kısa zamanda atlatacağımıza inanıyoruz. Bu dönemde, gönül rahatlığı ile konaklamanızı sağlamak amacı ile, her bir misafirimize, en ciddi ve en kapsamlı boyutta hijyenize edilmiş odalar sunmaya devam ediyoruz.

Bir sonraki seyahatinizde sizleri yeniden otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız

Fahri Kedik

16 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Ramada izmit tek kelimeyle muhteşem bir oteldir benim sürekli tercih ettiğim oteldir kesinlikle tavsiye edilecek bir otel temiz güler yüz be huzurlu bir otel kendi evim kadar rahat ediyorum konumu da çok güzel

Teşekkürler Sunshine42213330719

Değerli Misafirimiz,

Değerli yorumunuzu bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Misafirlerimizden bu şekilde gelen geribildirimlerin ekip motivasyonumuzu arttırdığını özellikle belirtmek isteriz.

Dünyanın yaşadığı bu zorlu dönemi, hep birlikte dayanışma içerisinde atlarak en kısa zamanda eski günlere kavuşabileceğimize inanıyoruz. Bu dönemde, gönül rahatlığı ile konaklamanızı sağlamak amacı ile, her bir misafirimize, en ciddi ve en kapsamlı boyutta hijyenize edilmiş odalar sunmaya devam ediyoruz.

Fahri Kedik

15 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Ramada kalitesini her zamanki gibi belli etti. Son derece memnun kaldim. Evim kadar temizdi. A la carte resyoran sefi Ersan bey cok kaliteli bir insan ve isinin ehli bir prof. Odada hersey en ince ayrintisina kadar dusunulmus. Cok rahat yataklari ve tamamen sessiz bir oda. Ses yalitimi mukkemmel.

Teşekkürler mustafabey2020

Sayın Mustafa Bey,

Değerli yorumunuzu bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Yorumunuz tüm ekibimiz ile paylaşılmıştır. Misafirlerimizden bu şekilde gelen geribildirimlerin sizlere daha kaliteli hizmet sunma yolunda ekip motivasyonumuzu arttırdığını özellikle belirtmek isteriz.

30 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel Kahvaltısı, sunum ve çeşitleri iyi taze
Diyet Büfesi sağlıklı ve çeşitli
Yemek olarak lezzet iki tık artırılabilir
Odalar Temiz konforlu
Personel Güleryüzlü
Tek sorun 2020 yılında hala internet problemi yaşanması wifi her alanda yok ve çok kötü

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler 920kemalc

Sayın Kemal Bey,

Değerli yorumunuzu bizimle paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Yorumunuz yönetim ekibimiz ile paylaşılmıştır.
Sizlerden gelen olumlu veya olumsuz her bir tavsiyenin titizlikle değerlendirildiğini bilmenizi isteriz. İnternet altyapımız ile ilgili teknik çalışmalar yapılmış, süreç iyileştirmelerinin büyük bir kısmı tamamlanmıştır.