Yalincali

fiyatı uygun

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 5 Nis 2017
Çalışanları güleryüzlü, temizlik iyi, fiyatı uygundu, ancak kaldığımız oda biraz fazla sıcaktı ve pencerelerdeki perdeler uyku kalitesi açısından ışığı biraz daha engellemeliydi. Kahvaltı dahil almadığımız için yemekler hakkında yorum yapamıyorum, merkeze biraz uzak ama uygun fiyatlı bir yer arıyorsanız tavsiye edebilirim.
Konaklama tarihi: Mart 2017
Kocaeli Universitesi Derbent Uygulama Oteli noktasına 14.1 km mesafede
Kocaeli Universitesi Derbent Uygulama Oteli noktasına 13.3 km mesafede
Oda Görünümü
Kocaeli Universitesi Derbent Uygulama Oteli noktasına 13.5 km mesafede
İzmit bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/10 yorum
24 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haftasonu gezimiz için gittiğimiz otelde 1 gece konakladık. Oteli sadece konaklama için kullandık. Odalar temiz ve yeterli büyüklükte. Oğlumuz içinde hazırladıkları yatakta temiz ve yeterliydi. Odanın demirbaş aksesuarlarında hafif eskimiş görüntü göze çarpıyor.Otel binası eski olduğu için tadilata ihtiyacı var. Sabah kahvaltısıda yeterli nitelikteydi. Otel bahçesi geniş ve ağaçlık bir alana hakim olduğu için bahar ve yaz aylarında daha güzel olur diye düşünüyorum. Otele girdiğimizde ağır bir yemek kokusu ile karşılandık,mutfağın havalandırma sorunu var ki; tüm koku lobideydi. Restoran lobinin yanında olduğu için tüm yemek kokusu otelin girişine sinmişti. Konu ile ilgili önlem alınmalı.Ki; o yemek kokusunun içinde ilk önce kendileri yaşıyor. Personel sıcak ve içten davranışlarıyla misafirlere karşı iyi davranıyor. Bir kaç günlük çevre gezilerinde,konaklama için tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
Teşekkürler adilg854
4 Kasım 2013 tarihinde yorum yapıldı

Otelin konumu yeşillerin tam ortasında. Her çeşit yeşili bulabilirsiniz sonbahar başlarında. Ancak otel binası biraz eskimiş, acil tadilata ihtiyaç var, hocalar öğrencileri çok iyi yetiştirmişler, otelde güleryüzlü hizmet hakim. Tren istasyonu da çok yakın dolayısıyla ulaşım imkanı çok rahat.

Konaklama tarihi: Eylül 2013
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
4  Teşekkürler Didem Y
20 Şubat 2013 tarihinde yorum yapıldı

hemen gidin kalıte doga hızmet muzık hepsı var lezzet super herkeze tavsıye ederım luks aramadan rahat saygılı eglencelı kartepe yakın uygun fıyatlı ve teras da havuzu olan tek otel cumartesı fasıl ıle eglendık cosduk kar altında otelın cevresınde romantık yuruyusler ve ertesı gun servıslerı ıle kartepe ye kayak yapmaya cıktık tabıkı yolda kı sucuk mangal kar ustunde superdııııı

Konaklama tarihi: Ocak 2013
1  Teşekkürler fati a
16 Ocak 2013 tarihinde yorum yapıldı

Otel son derece eski ve üniversiteye ait olmasından kaynaklı yenilemek için en ufak bir çaba dahi yok. personelin bir kısmı öğrenci ve son derece amatörler. havuzun terasta olması güzel, terasın manzarası da güzel, ancak atıştırmalıkları saymazsak yemek kalitesi minimumda. sözün özü tercih edilebilecek pek çok otel varken bu otelden uzak durulmalı. kaldı ki verilen hizmete göre fiyat hiç uygun değil. temizliğin de yetersiz olduğunu unutmamak gerek. özellikle havuz katındaki umumi tuvaletlere korkunç kelimesi bile iltifat olur.

Konaklama tarihi: Mayıs 2012
8  Teşekkürler drmengele
15 Ocak 2013 tarihinde yorum yapıldı

bölgedeki ender otellerden biri. Yemekleri vasat, yaz aylarında havuzu cuma günleri kapalıdır. Çalışanlar özellikle resepsiyondaki görevliler ilgisiz ama yoklukta gidelebilnecek başka yer olmadığında gidilebilinecek yer...

Konaklama tarihi: Haziran 2012
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti