“Farkli opsiyonlad varken burayi denemeyin!”

Sini Ev Yemekleri ve Hamur İşleri
18 / 104. sıradaki Restoranlar - Kars
Fiyat aralığı: ₺10 - ₺20
Yorum Zamanı: 11 Şubat 2022

Gereksiz pahali ve kesinlikle kaz eti yenmemesi gereken bir yer. Baska bir opsiyon ayarlayamadiysaniz isirgan otu corbasi ve piti ye sans verebilirsiniz.

Ziyaret tarihi: Şubat 2022
1  Teşekkürler GizemAsker

3-7/62 yorum

Yorum Zamanı: 1 Şubat 2022

Yöresel yemekleri tattigimiz, çok başarılı lezzetkei ile ailece girilecek, fiyatları gayet uygun, porsiyonlar doyurucu, çok beğendik, tavsiye ederiz

Ziyaret tarihi: Şubat 2022
1  Teşekkürler npkosar
Yorum Zamanı: 29 Ocak 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Mantisi,sulu ve yöresel kars yemekleri,ayran çorbasi lezzetlidir,fiyatlari normaldir.Engellilerin burada yemek yemeleri uygundur.Calisanlari ilgilidir.

Ziyaret tarihi: Ocak 2022
17  Teşekkürler Gulnur_kaptan
Yorum Zamanı: 25 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mantı, hengel ve piti lezzetli ve yeterli miktardaydı. Kaz eti oldukça sertti ve fiyat olarak da çok pahalıydı. Soğuk çorba güzeldi. Asıl sorun servis yapan garsonlar on ancak bi söyledikten sonra maske takmaları, pitinin yufkalarını elleri ile koparmalarıydı. Bu başka bir zaman doğal olabilecekken pandemide çok irrite ediciydi .

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler Fatma G
Yorum Zamanı: 17 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Kars'ta uzun suredir kalıyorum , ilk defa gittim , nefis yemekleri ve serbeti var. Tatlısı da cok guzel. Calışanları da islerinin hakkini veriyor.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Forester36

Sini Ev Yemekleri ve Hamur İşleri işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Sini Ev Yemekleri ve Hamur İşleri - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!