“Keyifli mekan”

16 / 99. sıradaki Restoranlar - Kars
Fiyat aralığı: ₺50 - ₺2.000
Mutfaklar: İtalyan, Meksika, Türk
Yorum Zamanı: 9 Ekim 2021

Şehrin içinde ve izole sakin, keyifli bir mekan.
Şarap tercih ederseniz mekanın önerilerini mutlaka sorun.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler ozlemakbas

4-8/47 yorum

Yorum Zamanı: 16 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

İster yemek için ister sadece alkol almakin gidilebilecek bir mekan. Arka bahçesi oldukça keyfli, hava serinlerse ateş de yakıyorlar.

Ziyaret tarihi: Haziran 2021
1  Teşekkürler cha1cha
Yorum Zamanı: 5 Mart 2020

doğu ekspresinin son durağı olan karsta eğlenceli yöresel yemeklerin bulunduğu bir mekan arayışındayken esnafın yönlendirmesiyle burayı bulduk.Saatlerce beklediğim soğuk yemek nihayetinde geldi ama yanında alacağım gürcü şarabimsa bir türlü gelemedi çaışanlardan 3 tanesinede ayrı ayrı soyledim nihayet yemeğinde bitti ama yemekle gelecek olan şarabım nedense bir türlü yolu bulamadı soğuk bir yemekten sonra aldığımız soğuk bir bardak suyla geceyi bitirdik özellikle çalışanların hizmeti beni çok etkiledi teşekkürler.

Ziyaret tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler 542aslan_
Yorum Zamanı: 26 Eylül 2019

Bahçe içinde bir villa.. Hava durumuna göre ister içeride isterseniz bahçede. Yemek, kahve, gürcü şarapları, peynir tabağı ve yöresel yemekler.. Banttan yayınlanan harika müzikler ile. Bir de kar yağıyorsa değmeyin keyfimize. Sıfır sorun, anlayışlı işletmecilik. Tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Eylül 2019
2  Teşekkürler 527beyzad
Yorum Zamanı: 31 Temmuz 2019

Kars’ta güzel yemekler yerken canlı müzik dinleyebileceğimiz bir mekan ararken tavsiye üzerine bu mekanı bulduk. Mekanı telefonla aradığımızda bize müzik yapabilecek iki kişi getirebileceklerini belirttiler ve biz de rezervasyonumuzu yaptık. Burada karşılaştığımız ise soğuk çorba lezzetsiz yemekler yanında telefonda hiç belirtilmeyen bir durumla karşılaştık. Bize müzisyenlerin bahşiş usulü çalıştığı ve bunu bizim ödememiz gerektiği söylendi, tabi ki biz müzik dinlemeden ve yarı aç hesabımızı ödedik hemen oradan uzaklaştık.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler TC Serpil K

Sehir Kulübü Cafe Rest Bistro işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kars, Kars İli
Kars, Kars İli

Sehir Kulübü Cafe Rest Bistro - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!