“çıldır”

Atalay'in Yeri
8 / 100. sıradaki Restoranlar - Kars
Yorum Zamanı: 18 Şubat 2020

salaş mekan lezzetler güzel servis hızılı lavabo ve wc biraz bakımsız.
göl kenarı hemen önünde kızaklar mevcut

• Yemek
Teşekkürler Sinan1616

6-10/124 yorum

Yorum Zamanı: 17 Şubat 2020 mobil cihaz aracılığıyla

16 şubat 2020 de tur ile gittik. Balık çok kılçıklı ve yağlıydı. Ayiklamaktan ne yedigimizi anlamadik aç kaldık. Garsonlar ilgisiz su istedik 3. Kez soylememizde getirdiler. Tuvaletler pis. Hiç memnun kalamadık.

1  Teşekkürler Betül M
Yorum Zamanı: 6 Şubat 2020

Gerçekten Çıldır gölü etrafında başka alternatif olmadığı için ne verirlerse mecbur alacağınız bir yer. Balık ya da köftenin yanında az çok az salata ve bir iki anlamsız meze ve çok ciddi bir hesap!

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler Asli B
Yorum Zamanı: 5 Şubat 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Balık yöresel bir şayandı fena değildi mekan salaş ama ezme çok güzeldi .gölde kucak keyfi orijinalidir ama atlarda o soğukta açıkta bekliyor du üzüldüm.

1  Teşekkürler 816ferahk
Yorum Zamanı: 26 Ocak 2020 mobil cihaz aracılığıyla

Tur rehberimiz bizi buraya getirdi. Çıldır gölü üzerinde kızak çok keyifliydi. Köfte güzeldi ama balık çok kılçıklıydı zor yedik. Salaş bir yer ama fiyatlar çok yüksek. Kişi başı balık ve içecek 50tl. Çalışanlar ilgiliydi.

Ziyaret tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler pelinsu_92

Atalay'in Yeri işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Atalay'in Yeri - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!