Saliha_ist

Korkunç bir deneyim idi.

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 30 Oca 2022mobil cihaz aracılığıyla
Korkunç bir deneyim idi. Yatak örtülerinde sigara yanıkları vardı. Banyo korkunç küçük ve çok bakımsız idi. Odanın içinde yataklardan dönecek yer kalmamıştı. 1 gece kalacaktık ve o saatten sonra yer aramak istemedik ama yastık kılıflarına tişörtlerimizi geçirerek yattık.
Konaklama tarihi: Ocak 2022
Hotel Kent Ani noktasına 1.1 km mesafede
Hotel Kent Ani noktasına 0.5 km mesafede
Hotel Kent Ani noktasına 0.4 km mesafede
Hotel Kent Ani noktasına 0.3 km mesafede
Ishak Pasha Palace (3 hours car ride)
Hotel Kent Ani noktasına 30.5 km mesafede
Kars bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/105 yorum
14 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yataklar konforlu temiz, banyo temiz ve güzel, ilgi alaka 5 yıldız her şey güzel, merkezi otel olması en önemlisi, aracınızı otel önünde rahatlıkla park edebilirsiniz. Tavsiye ederim. Her yere yakın lobby de paket servisle herşeyi söyleyerek yiyebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
1  Teşekkürler Remixexport
14 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu oteli tercih etmemizin baslica sebebi kent merkezinde yer almasiydi. Ancak konakladigimiz oda inanilmayacak derecede kucuk bi odaydi, oyle ki bavulu koridorda acmayi bile dusunduk. Kahvaltisi oldukca mutevazi ancak yeterliydi. Burayi sonradan bizim icin daha degerli yapan ise otel muduru ve kendisinin yardimsever tutumuydu. Yol bilmeyen grubumuza oldukca yardimci olarak sehirici turlara katilmamizi hatta havalimani servislerine binmemizi bile sagladi. Kendisine buradan selam olsun:)

Konaklama tarihi: Şubat 2020
2  Teşekkürler ecemtb
30 Nisan 2020 tarihinde yorum yapıldı

Yani benim amacım otelde sadece konaklamak ben zaten bütün gün gezeceğim diyorsanız fiyat - performans olarak önereceğim bir otel olur.
+personeli gayet güzel ve güleryüzlüydü her zaman yardımcı olmaya calıştılar.
-Ani ve çıldır golü için tur var dediler. Uygun fiyattı kabul ettik ancak rehbersizmiş keşke sorsaydık dedik. Daha önceden araştırdığım için az çok ne nerede biliyordum. Ama bir rehberle daha güzel anlatım olabilirdi.
/Odada duşa kabin yok kendimi pansiyonda hissettim diger türlü çarşaflar iyiydi sıcak su vardı aldığım peynirlerı soğuk tutacak minibar çalışıyordu.

Konaklama tarihi: Mart 2020
Teşekkürler Erkanyazgan
16 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Burası Kars merkezde bir otel. Personel iyi niyetli, yardımcı oluyorlar. Ama o kadar çok değişik saatlerde gelen giden var ki uyumaya imkan yok. Sanırım turların alakasız saatlerde giriş yapması bu durumu yaratıyor. Gürültü hiçbir saatte eksilmiyor. Üç gece kaldık ve uykusuzluktan yorgun düştük. Lobide TV açık, orada da gelenler oturup muhabbet ediyor, çay içiyor. Dolayısıyla gürültü çok fazla. Yalıtım sorunu da var otelin.
Odaların çok temiz olduğunu düşünmüyorum. Odalarda sigara içilmesine izin vermemeleri lazım, her yer sigara kokuyor.
Tekrar konaklamayı düşünmüyorum burada.

Konaklama tarihi: Mart 2020
1  Teşekkürler gezginnadya
21 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaya sigara kokusundan giremedik. Küçücük odalar yatak zor sığmış. Günde vagon vagon turist gelen bir yere hiç yakışan hareket olmamış
Gecenin 3:00 ünde başka hotel aradık, tekrar taksi maliyeti stres yorgunluk..

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler ibrahimsert1907