“Kaliteli ve pahalı ”

Ani Ocakbasi
42 / 99. sıradaki Restoranlar - Kars
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 13 Mart 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Yemeklerin kalitesi Kars standartlarinin üzerinde ancak fiyatları kalitenin de üzerinde. Mekan güzel ve merkezi konumda.

Ziyaret tarihi: Ocak 2017
1  Teşekkürler 44abdulvahapk

6-10/29 yorum

Yorum Zamanı: 31 Aralık 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Girdiğinizde sıcak ve samimi karşılama sonrasında yendiğimiz kebaplar ve oldukça uygun fiyat.memnun kaldık.

Ziyaret tarihi: Aralık 2016
1  Teşekkürler 669cengizg
Yorum Zamanı: 22 Aralık 2016

ortam güzel ve ferah. yemekler leziz. personel güler yüzlü... ahçılar güzel yemek pişiriyor. herkese tavsiye ederim.. memnun kalacaksınız..

Ziyaret tarihi: Aralık 2016
    • Yemek
1  Teşekkürler Ahmet Emin S
Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir yer ama pahalı. 3 kisilik ortaya kebap koydular etrafinda ette vardi kisi basina 1 parmak kebap düsuyor ustelik 76 tl odedik.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2016
1  Teşekkürler Hüseyin K
Yorum Zamanı: 11 Ağustos 2016

Duyduğum ve beklediğim kadar iyi değildi. Taşınmışlar ocakbaşı halini daha iyi olduğunu söylüyorlar ; fakat ben restoran olan halini gördüm. Yemekler kötü değildi. Çok beğendim harikaydı da diyemem. Verdiğimiz paraya değdi mi emin değilim.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2016
    • Yemek
2  Teşekkürler Serminnnn

Ani Ocakbasi işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Ani Ocakbasi - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!