Maalesef resepsiyondaki siyah saçlı kadın çalışan(ismini bilmediğim için özür dilerim) dışında pek bir şey beğenmedik.Kendisi gayet ilgiliydi.Biz ailece gittiğimiz için aile odası seçtik.Odalar soğuktu.Terlik bile konmamıştı.En az 3-4 kere söyledikten sonra getirdiler.Aile odasındaki gardırop aileye yetecek büyüklükte değildi.Minibarda hiç bir sey yoktu.Ses yalıtımı çok kötüydü,Biz 3.kattaydık 4.kat restaurant olduğu için bütün gece masa,sandalye çekilme sesleri duyduk.Yan odalardaki konuşmaları duyuyorsun ki mahremiyet adına bu hiçte iyi bir şey değil.Asansörler çalışmıyor.Kahvaltısı iyi değildi.Kaşarlar kurumuştu.Sıcak seçenek olarak pişi ve patates dışında bir şey yoktu.Aile odasına 2200 tl verdik geceliğine ama üzüldük verdiğimiz paraya.Maalesef Karstaki oteller Erzuruma göre daha pahalı.15 Gün tatili başlamıştı biz gittiğimizde ve bir hazırlıkları yoktu, bu insanı düşündüren bir durum.Böyle bir tatilin geleceği biliniyor,insanların doğu ekspres turuyla şehrinize geldiği biliniyorken neden hazırlığınızı önceden yapmazsınız.Bu otelin prestiji açısından,uzun sürede elde edeceği gelir açısından bir sıkıntı.