Özgün Doğan
İstanbul, Türkiye

Memnuniyet

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Ara 2021mobil cihaz aracılığıyla
Işıl Park Hotel’de Aralık ayında 3 gece kaldık. Normalde 2 gece kalkacaktık, uçuş iptali nedeniyle +1 gece daha oldu. Müdür Erdal bey sağolsun bu beklenmedik durumda bizi mağdur etmedi, normalden uygun fiyata imkan sundu. Otel sıcacık, odada pişiyorsun. -14,-15 Kars soğuğundan sonra iyi geliyor. İnternet hızlı, hiç donmadı. Otel merkezi. Kahvaltı çeşitli,lezzetli ve yöresel. Bir daha Kars’a gitsek, bir daha Işıl Park’ta kalırız. Resepsiyon Havva hanıma da çok teşekkürler. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Konaklama tarihi: Aralık 2021
Işıl Park hotel noktasına 1.1 km mesafede
Lobby
Işıl Park hotel noktasına 2.7 km mesafede
Işıl Park hotel noktasına 0.5 km mesafede
Kars bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/24 yorum
13 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ben Kazım Karakuş Esim Gülistan karakusla birlikte gittiğim Kars tatilimizde Isil park otelin müdürü Erdal beyin ve resepsiyonda bulunan Havva Kızımızın ve diğer otel personeline çok teşekkür ederiz.Cok ilgili personelleriyle ,otel temizligiyle gözünüz kapalı gidebilirsiniz .Ve tekrardan gideceğimiz tek oteldir.hersey için çok teşekkür ederiz .

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler 996kaz_mk
20 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba Eşim ile Kars ziyareti yapalım dedik aracımı ile İzmir’den geldik . Gece resepsiyonist FevZi bey “Harika bir insan “ onunla görüştük caddeye bakan bir oda istedik okeyleştik . Üzücü olan gündü ekini oda ile ilgilenmemiş ve çıkan misafirlerden sonra odayı temizletmemiş . Akşam biz geldiğimizde Akşam resepsiyonisti Fevzi bey Caddeye bakan oda olmadığını ve gündüz resepsiyonistinin oda servisi gelmediğimi odaları temizleyemediğini ve ön taraftaki odaların pis vaziyette olduğunu söyledi . Yazık bir Kars ı görmek ve hem kültürel gezi yapmak hemde Kars ekonomisine katkıda bulunmak için buralara gelen insan lara birdahaki bu oteli kimseye tavsiye etmem. Bu arada FevZi kardeşim tüm emeklerin için teşekkürler

Oda ipucu: Otopark sıkıntısı var .
Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler basgezer
27 Ekim 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle doğduğum büyüdüğüm yeri görmek için üç günlüğüne Kars’a gitmeye karar verdik. Küçük şehirlerde kaliteli bir otel bulamama konusunda endişeliydim. Arkadaşlarımın tavsiyesi ile Işıl Park otele rezervasyon yaptırdım. Otel güleryüzlü personeli, odaların modern ve iç açıcı dekorasyonu ve temizliği ile benden tam not aldı. Lokasyonu heryere yakın. Otel personeli çevrede ziyaret edilebilecek turistik mekanları iyi biliyor ve her konuda destek oluyor. Kars’ ı ziyaret etmek isteyen, kış ayının büyüleyici atmosferini görmek ve tarihi mekanları keşfetmek isteyen herkesin gönül rahatlığıyla gelip konaklayabileceği bir otel. Otel sahiplerini de zarif konseptleri ve misafirperverliklerinden dolayı tebrik ediyorum.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler cakir
10 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kars'a ilk gelisim ve ilk konaklamam olmasi nedeniyle civar otelleri bilmesem de cok memnun kaldim.
Bu sogukta oda oldukca sicakti. Oda duvara baksa da aradaki bolmeye cicekler ve agac ekilmis, hatta tavuk gibi bahce objeleriyle sevimli bir hale getirilmisti.
Yataklar temizdi ama banyoda saclar vardi.
Terlik, sampuan, dus jeli gibi detaylar dusunulmustu.
Yeri cok merkezi.
Personel yardimci ve guleryuzlu.
Kahvalti da gayet cesitliydi.
En hos detay da duvar unitesi uzerindeki kibleyi gosteren obje idi. Benim icin onemli bir detay olmasa da goze batmayan naif bir gosterim olmasi cok guzeldi.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Iremist
6 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tur ile gittigimizde kaldigimiz otel;bekledigimin otesinde guzel odalar,temizlik daha ne olsun kahvatisi da iyiydi. sehir merkezinde heryere cok yakin keyifli bir oteldi, gene gitsem gene orayi tercih ederim.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
2  Teşekkürler kardelen06