Değerli dostlarım; iy bir hizmet işletmesinde bulunması gerken en önemli özellikler sizce nelerdir? Bence; 1) Karşılama, 2)Ağırlama, 3) Uğurlama. 1 ve 3'ü geçiyorum. Çünkü mekanın sahibi Aras bey başta olmak üzere, tüm personel Anadolu insanımızın taşıdığını bildiğimiz tüm iyi özellikleri taşıyor. Güler yüz, samimiyet, sıcaklık ve hepsi doğal. Yaşamadan anlatılamaz gerçekten.
Lezzetlere gelince; nasıl anlatayım bilemiyorum. Mekan zaten ruslardan kalma bir taş ev. Harika döşenmiş, sıcak, samimi! Aynı çalışanlar gibi. Biz ilk gün Piti yedik (kuzu incikten ama farklı). Hayatımda tatmadığım bir lezzetti! Tek kelimeyle muhteşem. Ertesi gün kaz yemeğe niyetlendik ama Aras kardeşimiz bizi durdurdu. Mevsimi değil dedi. Kazın mutlaka kar suyu içmesi gerekiyor. Aklınızda olsun. Bunun yerine tencerede pörtleme yedik. Kuzu eti, kereviz, patates vs pişiriliyor. Yine muhteşem! Yemekle birlilkte akordiyon gösterisi ve muhteşem kafkas dans gurubunu izleyin. Yaşamınız boyunca unutamayacağınız anılar biriktirin!
Son sözüm; Gazi Kars bu ülkenin en güzel şehirlerinden, Yaşadıklarınıza inanamayacaksınız! Ani harabelerini görün, kaleyi gezin, Selçuklu camilerini ziyaret edin. İsterseniz ibadetinizi yapın. Çıldır gölüne gidin, Akçakale Ada Balık Lokantasında göl balığı yiyin (parmaklara dikkat)! Sahibi Turhan Kılıç abiye (0539 675 97 55) selamımı söyleyin. Göldeki pelikanların resmini çekin!
Puşkin Restoran'da yiyin, için, Aras kardeşime selamımı söyleyin. Memnun kalmadığınız bir şey olursa hesabı bana yazdırın (::::))))). Hıncal Uluç abimin ruhu şad olsun. Hep öyle derdi. Sevgiler, saygılar...