Hazal

Tertemiz ve sıcacık bir otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Oca 2020
Otel tertemiz, sıcacık ve şehir merkezinde süper bir konumda. Çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü ve yardımsever. Hepsine teşekkür ediyoruz, kesinlikle tavsiye ediyoruz. Biz iki üniversite öğrencisi olarak kendimizi evimizde ve güvende hissettik.
Konaklama tarihi: Ocak 2020
Kars-I Si̇ri̇n Otel noktasına 0.6 km mesafede
Kars-I Si̇ri̇n Otel noktasına 0.5 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Kars-I Si̇ri̇n Otel noktasına 0.1 km mesafede
Ishak Pasha Palace (3 hours car ride)
Kars-I Si̇ri̇n Otel noktasına 30.1 km mesafede
Kars bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/56 yorum
8 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok temiz. Çalışanlar güler yüzlü ve herhangi bir sorunuz doğrultusunda ellerinden gelen bütün yardımları yapıyorlar. Arkadaşımla aniden planladığımız Kars seyahatimizde boş günlerimizi en güzel şekilde doldurabilmemiz adına bize çok yardım ettiler. Günlük turlar vb etkinliklerden haberdar olmamızı ve gezilecek bütün noktaları gezebilmemizi sağladılar. Bu yardım için ayrıca teşekkür ediyor, aynı zamanda işlerini en güzel şekilde yaptıkları için otel sahibi ve otel çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler elifkeser00
10 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel carsiya cok yakin merkezi fiyat ortalama temiz ilgililer saygili kahvaltisi acik bufe ve oldukca iyi cesitleride guzel tavsiye ederim Karsta kalacaksaniz gidilebilecek.guzel ve fiyat olarakta makul otellerden temiz olmasi benim icin ayrica memnuniyet verici

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler emineb325
9 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Doğu turumuzda, 1 gece konakladık. Keşke daha fazla kalabilseydik. Otel şehrin tam merkezinde, bu da gezme açısından büyük avantaj sağlıyor. Özellikle gece dışarı çıkmayı seviyorsanız, mutlaka burayı tercih edin. Otel genel olarak küçük, butik olarak tasarlanmış. Ama odalar temiz ve şık dizayn edilmiş. Personel her konuda yardımcı oluyor. Size, kendinizi evinizde hissettiriyor. Teşekkürler.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler Bedriye Selda K
13 Şubat 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tertemiz otel, dış görünümü de çok şirin tarihi dokuya da çok yakın , personeli hem çok güler yüzlü hem cok yardımcı. Ulaşım olarak da ana caddelere çok yakın. Minibus dolmuş 50 m öteden geçiyor havaalanina da yakın. Isletme sahibi ve personeli Ibrahim abiyi kutluyorum

Konaklama tarihi: Şubat 2019
2  Teşekkürler BaharGuven
22 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin merkezinde hemen her yere yürüme mesafesinde, butik,tertemiz ve ferah.Bitişiğindeki kafeteryalarda keyifle oturup bir şeyler atıştırmak mümkün. Kahvaltı yeterli miktarda çeşitliliği,tazeliği ve lezzeti ile mükemmel.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler birolc280