Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Diğer otellere nazaran dış görünümü ve odalarının büyüklüğü ile il de bulunan diğer otellere nazaran nispeten daha iyi durumda. Personel ilgili ve çözüm odaklı. Şehir merkezinde olması bir çok açıdan olumlu.
Konaklama tarihi: Kasım 2018
Odalar
Temizlik
Hizmet
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Kars ziyaretim esnasında 1 gece konakladım. Çalışanlar güler yüzlü ve çok ilgililer. Odalar konforlu ve temiz. Tek eksi yönü odalarda ki havalandırma eksikliği bundan dolayı odalar Biraz havasız kalıyor. Bunun dışında herşeyi çok güzel konumu merkezde heryere çok yakın
Konaklama tarihi: Ekim 2018
emir1108 adlı kullanıcıdan Kars-I Si̇ri̇n Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler emir1108
aysun t
23 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kars için merkezde temiz güvenli bir otel arıyorsanız çok iyi bir alternatif. Kahvaltısı çok akılda kalacak kadar değil fakat çeşitli doyurucu, onun dışında kalırken sorun yaşamayacağınız temiz yürüyerek ulaşıma çok elverişli güzel bir otel.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
aysun t adlı kullanıcıdan Kars-I Si̇ri̇n Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler aysun t
Mart 2018'te Kars seyahatimizi geçirdiğimiz oteldi. Her yönüyle çok iyi, temiz, ilgiliydiler... Resepsiyon bölümünde çalışan her iki bayan personel de işlerinde çok başarılılar.. Olumsuz diyebileceğimiz hiçbir şey yaşamadık...
Konaklama tarihi: Mart 2018
Değer
Uyku Kalitesi
gmoktem adlı kullanıcıdan Kars-I Si̇ri̇n Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler gmoktem
2 gecelik Kars ziyaretimizde kalacak yer ararken şehir merkezinde olduğu için tercih ettiğimiz butik otel. Odalar eşyalar fena değildi. Fakat hiç bir odada klima yok, ihtiyaç olmadığını söylüyorlar ancak temmuz sıcağında gece her ne kadar dışarısı serin olsa da odalarda klimasız uyumak mümkün değil. Geceleri sıcakta mecburen cam açık uyumaya çalışınca da dışarıda canlı müzik ve cadde gürültüsü rahatsız ediyor bu sefer de.Oda fiyatına kahvaltı dahil, kahvaltısı idare eder. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Değer