“Enfes”

Kosor Cağ Kebap
14 / 101. sıradaki Restoranlar - Kars
Yorum Zamanı: 29 Aralık 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Tek kelimeyle enfes. Öyle trende yediğimize falan benzemez. Hanımeli ev yemeklerinin bitişiği. Cağ kebabının çıkış yeri olan Kosor'dan ismiyle müsemma harika yatık döner cağ kebabı.Mutlaka ama mutlaka yemeden dönmeyin pişman olursunuz.

Ziyaret tarihi: Aralık 2018
1  Teşekkürler 866banu_

21-25/46 yorum

Yorum Zamanı: 3 Kasım 2018

Cağ kebabını, daha iyilerini yediğimden, vasat olarak değerlendiriyorum. Et sofraya sıcak gelmesine rağmen lastik gibi ve çok yağlıydı.
Servis hızlı ve yeterli, personel güler yüzlü. Yoğurt çok güzel. Masada torbalanmış buz gibi ve sert lavaş yerine ısıtılmış lavaş verilebilirdi. Fiyatlar gayet uygun.

Ziyaret tarihi: Ekim 2018
    • Yemek
Teşekkürler chinchinio
Yorum Zamanı: 8 Temmuz 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Porsiyonlar küçük ve çok yağlı... Bölgede hayranı çok ama ben çok sevemedim... Ardahan-Erzurum yolu üzerinde... Yeni adıyla Akşar ilçesinde tatmak isteyenler için...

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
Teşekkürler drfatospolat
Yorum Zamanı: 4 Temmuz 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Kebap ook lezzetli masadaki lavaş mis kokulu kebapla birlikte servis edilen suzme yogurt kesinlikle fabrikasyon degil üstelik hesaplı ailecek hepimiz bayıldık

Ziyaret tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler sltzg34
Yorum Zamanı: 23 Haziran 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Erzurum Tortum menşeli cağ kebabı Türkiye’nin hemen her yerinde aslına benzer şekilde yapılmaya çalışılıyor. Ama en önemli faktör et. Kosor da yediğim Erzurum’da yediklerimi aratmayacak kadar lezzetli ve aslına uygun. Ustanın hakkını da vermek gerek. Bu lezzeti be kaliteyi perçinleyecek kadayıf dolması da olmalı. Fiyatlar da gayet güzel. Emeğinize sağlık.

Ziyaret tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler birolc280

Kosor Cağ Kebap işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kosor Cağ Kebap - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!