gezginpdrci

Yemekleri begenmedik

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 27 Eyl 2020
Biz turla geldik 13 kişi. Aksam yemeğini hic ama hiç beğenmedim. Mercimek çorbası resmen su gibiydi aşırı sulandirmislar çorbayı. Kavurmayı da beğenmedim:( personel güler yüzlüydü tekrar tekrar sordular doymadiysaniz istediginiz bir sey varsa getirelim diye. Sabah kahvaltısı da cok yetersizdi. Yatakları cok rahat ama odalar arası sesler çok geliyor. Konak havasi olmasi doğa ile iç içe olmasi iyi
Konaklama tarihi: Eylül 2020
Kolağası Konak noktasına 0.6 km mesafede
Oda
Kolağası Konak noktasına 0.8 km mesafede
Kolağası Konak noktasına 4.3 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/64 yorum
14 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konak güzel ve restorasyon iyi.Ortam doğayla içiçe.Otopark sorunu yok.Kahvaltı yetersiz ve soğuk.Havuz büyük fakat temiz değil.Bulanık su,yosun tutmuş merdivenler tam bir hayal kırıklığıydı.1 gece olarak giriş yaptık beğenirsek kalmaya devam edecektik fakat havuz çok kirliydi.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler 146ayseb
31 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesadüfen keşfettik. Doğa ile içiçe, Safranbolu evlerden oluşan, evimizi aratmayacak samimiyette bir ortam. İşletme sahipleri sağolsunlar bizi evlerindeki misafirler gibi ağırladılar. O güzel, tertemiz havuz ve çiftlikte bize bonus oldu. Lezzetli etler, taptaze sebzeler ise muhteşemdi. Tekrar teşekkür ederiz. İnşallah tekrar görüşürüz. Kocaman sevgilerle.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
2  Teşekkürler EsraDillon
10 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

Geçtiğimiz hafta sonu 4 kız arkadaş bu güzel tarihi konakta konakladık...Konak 250 yıllık ama oldukça bakımlı ve tertemiz. Odaları, restoran kısmı ve özellikle canlı müzik ( canlı müzik fasıl tarzında ve oldukça keyifli ) yapılan bahçe içinde yer alan ayrı bir mekanın olması her türlü konforu sağlıyor. Bahçesi huzur veriyor. Çalışanlar oldukça güler yüzlü ve hızlı, işletme sahibi tıpkı çalışanlar gibi sürekli ilgili ve samimi...
Bir tek kahvaltı biraz daha geliştirilmeli bence, ama diğer her şey o kadar güzeldi ki, onu da görmezden gelebildik :)

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler HlyYrdds
31 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tatilbudur ile konakladığımız otelde girdiğimiz andan itibaren herşey çok güzeldi. İnfo da otelin belli kurallarını anlattılar(sigara içilmez,Ayakkabı ile odalara çıkılmaz vs). Bu Bilgi sırasında bile gayet nazik ve Güleryüzlüydü sonrasında işletmecisi olduğunu anladığımız seçkin ben akşam boyunca misafirlerle oldukça ilgiliydi.
Odalar harika dizayn edilmiş. Temizlikte oldukça iyiydi. Tv arkası tozları bile alınmış. Kuşadası tavsiye ediyorum. Yazın daha keyifli olduğuna eminim

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler 224gulsaha
18 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Burası bir otelden ziyade, evinizin konforunda bir konak. Çalışanlar kibar, saygılı. İşletmeci bizi evine gelen misafir gibi karşıladı çok sıcakkanlı insanlar. Odaların ısıtmaları gayet yeterli, temiz diyebilirim. Yemekleri de gayet yeterli ve güzeldi. Restoranı harika, kocaman bir şöminesi var. Şömine yandığında çok güzel, romantik bir ortama dönüşüyor, kışın hep yanıyor diye tahmin ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Gelin, deneyin. Arkadaşlarınızla, ailenizle birlikte çok güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Ben tekrar gelmeyi düşünüyorum. Teşekkürler

Konaklama tarihi: Ocak 2020
3  Teşekkürler semihkirdinli