Müge E

Mükemmel bir deneyimdi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Nis 2023
2 günlük Şeker Bayramımızı sıcacık, güleryüzlü, ilgili, misafirperver aile ortamında geçirdik. Güzel anılar biriktirdik. Herkese kesinlikle tavsiye ederiz çıkın çıkın gelin 😊 Metin Bey ve ailesine herşey için teşekkür ederiz 🙏
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Gul Dali Butik Otel
Şerbetçi Garden Konak noktasına 0.7 km mesafede
Şerbetçi Garden Konak noktasına 2.3 km mesafede
Şerbetçi Garden Konak noktasına 0.6 km mesafede
Kanyona sıfır terasımız ile üst ve alt bahçemiz bulunmaktadır.
Şerbetçi Garden Konak noktasına 0.9 km mesafede
Oda
Şerbetçi Garden Konak noktasına 0.7 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/73 yorum
20 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati esnasında tavsiye üzerine 2 gün konaklama yaptığımız şahane bir mekandı. Yine yolumuz buralara düşerse özellikle kalabileceğimiz ve tavsiye edeceğimiz harikulade bir yer. Yemeklerin tazeliği ve lezzeti, odaların ve kullanım alanların temizliği gerçekten takdire şayan. Dinçer bey gerçekten siz bu sektör için artısınız. Daha güzel yerlerde yakın zamanda daha başarılı işler yapacaksınız eminim. Misafirperverliğiniz ve hizmetleriniz herşey çok güzeldi. Minnettarım. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Cihantravel
14 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kesinlikle tekrar kalmak isteyeceğim bir konak. Çocuklarımızla grup olarak gittiğimiz Küre Dağları Milli Parkı gezimizde bir gece konaklamak için seçtiğimiz bu otelden çok memnun kaldık. Tarihi dokuyu korumuş olmaları, bakımlı olması, avluda bahçesinin bulunması hoşumuza gitti. Çocukların ağaçlardan cevizleri toplayıp yemeleri bile bizi mutlu etmeye yetti. Kahvaltı başarılıydı. Sahiplerinden Metin Beye teşekkür ederiz. Doğa gezilerinizle ilgili Metin Beye danışabilirsiniz. Tüm konaklar için geçerli ses yalıtım sorunu burada da mevcut ancak çok yorgun olduğum için ben umursamadım. Biz oteli arayıp rezervasyf ancak çarşıya iniş çıkışımızda çocuklarla dahi sorun yaşamadık. Kapısının önünde otoparkı mevcut.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler erhantheexplorer
16 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her detayın düşünüldüğü şirin sevimli bir otel.
Safranbolu merkeze çok yakın,yemyeşil bir bahçesi olan eski bir konak.
Mesafe severlikleri ne diyeceğim yok
Gene gitsem gene kalacağım bir otel.
Kahvaltısını kaçırdığım için üzgünüm ama.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler guideturk
29 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz ve otantik bir mekan. İlk kez konakladım işletmecileri çok hoş insanlar. Kesinlikle sigara içilmiyor ki en sevdiğim noktadır. Tarihi Safranbolu evinin otele dönüşmüş hali son derece başarılı. Tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler kutulamare
10 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Safranbolu ve çevresi gezimizde 2 gece konakladık. Düzenli, tertemiz bir konak. Bahçesi çok keyifli. Konağın giriş katında ayakkabılarınızı çıkarmak durumundasınız. Bu harika bir şey. Evinizde hissettiriyor, her yer tertemiz olduğu için bir rahatsızlıkda duymuyorsunuz. Kahvaltı serpme olarak bahçede servis ediliyor. Güzel bir kahvaltı ve miktar olarak da gayet yeterli.
Tüm bunların yanında en olumlu kısım işletme sahibi Metin Bey. A'dan Z'ye her konuda yardımcı oluyor, sürekli ulaşılabilir durumda ve yardımsever.
Söyleyebileceğim tek olumsuzluk banyoda duşakabin olmaması. Zemin eğimi güzel ayarlanmış, pek bir sorun çıkmıyor.Yine de bir duşakabin olsa daha rahat olabilir. Bunu Metin Bey'e ilettik, yapılması planları dahilindeymiş. Bir de duş jeli,şampuan gibi malzemeler zayıftı.

Burada konaklamanızı tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti