6-7 Haziran 2019 tarihlerinde iki gece toplam beş kişilik bir aile olarak bu otelde konakladık. Bize çatı katından bir oda ayırmışlar. Hayır, o şirin çatı katlarından değildi! Tavan üstümüze çökmüş gibiydi. Minnacık bir penceresi var. Değiştirmek istediğimizde boş oda olmadığı yanıtını aldık. Derken yatağın üzerinde siyah siyah tozlar, bol miktarda kıl dikkatimi çekti. Yorganı biraz açınca içi de aynı durumdaydı. Temiz bir yatak olmadığı belliydi. Değiştirmelerini istedim. Resepsiyonist hanım geldi ancak bir türlü yorganı nevresime geçiremiyor. Bir baktık çift kişilik yorganı tek kişilik nevresime geçirmeye çalışıyor. Bu arada nevresimin düğmeleri de yok. Diğer nevresimi kontrol edince; çift kişilik yorganı iki kat yapıp, tek kişilik nevresime geçirmişler olduğu kadar yani. Ben kabul etmedim bunu ve çok komik bulduğumu söyledim. Zaten oda acayip sıcak dedim. Görevli de bana pike teklif etti. Ok dedim. Kocaman bir yastığı da, tıpkı nevresimde olduğu gibi dar bir yastık kılıfına bizzat ite ite ben geçirdim. Görevliler olmadığ için ancak bunları bulabildiğini söyledi. Neyse, en azından temiz dedim. Çok yorgundum ve duşa girdim. On dakika geçti halen su buz. Hayatımın en kısa duşunu alıp, havluya uzandım. Havludan çok iğrenç bir yer bezine benziyordu. Havlu değildi düpedüz 😡 O dağ gibi yastıkla nasıl yatacağımı düşünürken, odada sadece tek bir priz olduğu dikkatimi çekti. Şaka gibi! Zaten ancak tek kişinin kalabileceği odayı iki kişilik oda yapmışlar onda da tek priz var, onda da gece lambasının fişi takılı. Duşta musluklar yerinden oynamış bir parça sürekli yerinden çıkıp duruyor. Ayrıca banyo çok kötü kokuyordu, girmemizle çıkmamız bir oluyordu. Sabah o havlu yerine konan paçavrayı alıp, resepsiyona indim. Ordaki görevli delikanlıya “günaydın “ diyip durumu anlattım. Eline aldı evirdi çevirdi. Hiç konuşmadı ama! Ne bir özür ne başka bir çözüm. Ailemizin diğer fertlerinin odasına indik gayet geniş. Balkonlu, büyük kapılar. Dekorasyon bile farklıydı. Aynı otelde aynı fiyata( hatta onlar 3 kişi olduklarından daha hesaplı kaldılar) bu kadar farklı iki oda. Hiç uyuyamadığım bir tatil oldu. Rezillik. Oteli kınıyor ve kimseye tavsiye etmiyorum!