emine nazan kama
Ankara, Türkiye

Muhteşem

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Tem 2017mobil cihaz aracılığıyla
Harika restore edilmiş çok ince bir zevkle döşenmiş bir konakta rüya gibi bir tatil yemyeşil bakımlı bir bahçe girişteki ıhlamur ağacının mis gibi kokusu sizi sarıp sarmalıyor bir romanın içinde buluyorsunuz kendinizi şık döşenmiş otantik atmosfer caz eşliğinde kahvaltı 7 yıldız üstü bir tatil sunuyorOdalar ve banyolar o kadar şık herşeyin en iyisi düşünülmüş.Güler hanımada ilgi ve evinizdeymiş hissi veren sıcaklığı için teşşekkürler.İyiki gelmişiz.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Owner Can_PACACIOGLU - Paçacıoğlu Bağ Evi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 8 Tem 2017
Emine hanım,

Nazik yorumunuz için çok teşekkürler. Sizlere huzurlu ve tatmin edici bir deneyim sunabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu güzel yorumlar, bizi daha da iyi olmak adına motive ediyor.

Tekrar görüşmek üzere,

Paçacıoğlu Bağ Evi noktasına 2.2 km mesafede
Paçacıoğlu Bağ Evi noktasına 1.7 km mesafede
Paçacıoğlu Bağ Evi noktasına 2.2 km mesafede
Paçacıoğlu Bağ Evi noktasına 2.3 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/54 yorum
26 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tesis bir aile yadigarı olan konağın restorasyon sonrası butik otel olarak işletilmesi fikriyle ortaya çıkmış .. tüm malzeme , eşyalar ve ev tekstili ürünleri en kalitelilerden seçilmiş .. oda + kahvaltı anlamında bence fiyatını hak eden bir konumda .. 100 küsür yıllık bir yapı modern zamana adapte edilirken ( oda içi düzenlemeler ,duş ,wc ) sağlıklı çözümler bulunmuş .. konaktaki her anınınızda tarihi hissediyorsunuz .kahvaltı oldukça keyifli .. tavsiye ederiz .bu arada konağın hemen altında Osmanlı'dan kalma sarnıç ve su kanalları sisteminin bir bölümü var .hep bahsedilir ama pek bilinmez .. ayakta kalan bir bölümü görme fırsatını burada yakalayabilirsiniz

Teşekkürler keremone
Owner Can_PACACIOGLU - Paçacıoğlu Bağ Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 28 Şubat 2017

Merhaba Kerem bey,

Güzel yorumunuz için çok teşekkürler. Sizlere güzel bir tatil ve dinlenme olanağı verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

En büyük ödülümüz de sizlerin bu güzel yorumları.

En kısa zamanda sizi tekrar evimizde görmek dileğiyle,

8 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bahçesinde Fransızca caz dinleyebildiğiniz, zevkle ve aslına uygun dekore edilmiş, hoş bir mekan. Çalışanlarının da sunduğu sıcaklık ve hassasiyet keyfinizi daha da artırıyor... Bahçesinde de konağın kendisinde de, aynı konforu yaşıyorsunuz. Tekrar teşekkürler...

Konaklama tarihi: Haziran 2016
Teşekkürler esen o
Owner Can_PACACIOGLU - Paçacıoğlu Bağ Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2016

Merhaba,

Nazik yorumunuz için çok teşekkürler. Sizlere güzel bir tatil ve dinlenme olanağı verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

En büyük ödülümüz de sizlerin bu güzel yorumları.

En kısa zamanda sizi tekrar evimizde görmek dileğiyle,

17 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konak bahcesindeki ilave odalarda 1 gece konakladik. Havalandirma yok, acilabilecek pencere yok, klima yok.

Odada buz dolabi ve herhangi bir icecek/yiyecek yok.
Personelden talep edilmesi gerekiyor.

Ana binayi bilmem ama bu oda icin fiyat cok yuksek. Ayni paraya cok daha guzel yer bulunabilir.

Kahvalti oyle soylendigi gibi dillere destan degil, standart.
Temizlik konusunda cok iyi. Dekorasyon guzel dusunulmus.Ama soyledigim gibi bolgedeki konak sistemi cogu yerde ayni oldugu icin alternatif bulunabilir..

Konaklama tarihi: Eylül 2016
5  Teşekkürler erayzz
4 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle inanılmaz güzel bir konak. Zaten "en iyi restore" ödülü almış. Kahvaltı dillere destan. Ev yapımı receller, poğaçalar, bişiler... Hala tadı damağımda. Güler hanımın güleryüzlülüğü ve sevecenliği ise sizi her daim mutlu kılıyor. Fiyat, evet biraz pahalı ama buraya değer. Bulunduğu konum itibarı ile, hep serin ve esintili. Burada sıcaktan bunalmanız imkansız.

Teşekkürler Ziya K
Owner Can_PACACIOGLU - Paçacıoğlu Bağ Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ağustos 2016

Ziya bey,

Yazdığınız yorum için çok teşekkürler. Güler hanım'ın da, bizim de en büyük önceliğimiz, misafirlerimizi mutlu edebilmek.

En kısa zamanda sizi tekrar ağırlamak dileğiyle,

Saygılarımızla,

9 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Her şeyiyle dört dörtlük bir konak. Safranbolu Çarşı'nın mahşeri kalabalığından eser yok. Araçlar için park yeri problemi yok. Konağın kendisi zaten ödüllü bir restorasyondan geçmiş. İçerisinde lüks ve orijinallik iç içe. Konağın işletmecisi Güler Hanım oldukça yardımsever ve becerikli bir hanımefendi. Daima güler yüzlü. Bahçesi de konağın kendi kadar güzel ve huzur verici. Temizlik mükemmel. En küçük bir problem yok. Banyo vs son derece temiz ve kullanılan ürünler kaliteli. Kahvaltı mükemmel. Her şeyiyle harika. Konak Safranbolu'nun Bağlar mevkiinde. Şehirden 10 dk uzaklıkta. Taksi ile 20 tl. Ayrıca çarşıdan Kıranköy, oradan da Bağlar dolmuşu ile ulaşılabiliyor. Dolmuş ücretleri 1,5 TL. Ama kendi aracınız varsa tereddütsüz burası derim. Oda tabanları tahta haliyle üstten veya alttan gürültü gelebiliyor. Ancak Konak orijinaline sadık kalınarak restore edildiğinden o kadar da olacak. Bence kelimenin tam anlamıyla herşey Mükemmel. Bir daha gelsem yine burada kalırım.

1  Teşekkürler Zafer55
Owner Can_PACACIOGLU - Paçacıoğlu Bağ Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 12 Temmuz 2016

Zafer bey,

Nazik yorumlarınız için çok teşekkürler. 3 yıl süren restorasyon sonucunda, misafirlerimizin servis kalitemizi ve evimizi bu denli beğenmeleri bizi çok mutlu ediyor.

En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle,