İlhan Ş

Yemekler

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 14 Nis 2019mobil cihaz aracılığıyla
Balık siparişi verdik içi temizlenmemiş. Bonfile sipariş ettik tadı berbattı. 14/04/2019 da derbi maçını izlemeye geldik patates kızartması istedik fakat kızarmışı yanlış anlamış olsalar gerek yanmış geldi rus salatası ile değiştirdik oda evlere şenlik. Yemek konusunda cok kötüler.....
Konaklama tarihi: Nisan 2019
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Zalifre Otel noktasına 0.1 km mesafede
Zalifre Otel noktasına 0.8 km mesafede
Zalifre Otel noktasına 1.2 km mesafede
Zalifre Otel noktasına 0.8 km mesafede
Zalifre Otel noktasına 1.2 km mesafede
Zalifre Otel noktasına 1.4 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/78 yorum
3 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tek güzel yanı şehir merkezinde olması. Konakladığım zaman ısıtmada ciddi sorun yaşadık. Çalışanlara ilettiğimizde gelip kontrol ettiler ancak herhangi bir değişim olmadı. Gece baya üşüdük. Yemekler ortalama, çok fazla birşey beklememek gerek. Esnaf lokantası gibi servisleri var.

Konaklama tarihi: Mart 2019
Teşekkürler Musa A
2 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı

değerli dostlar, uzun süredir ziyaret etmeyi planladığımız şehir olan safranbolu,gezimizi tamamladıktan sonra
istirahat etme imkanı bulduğumuz hoş bir mekan oldu. üstelik akşam yemekleri açık büfe tarzında gayet hoştu.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler Ergün T
23 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam merkezde, o sebeple ulaşım çok kolay. Otel olmasının yanı sıra açık bahçe balkonunda içkili restaurant hizmetide vermekte. Belki o yüzden oda isterken arka veya yan cephelerden istemekte fayda var olası gürültü ihtimaline karşın. Dışardan bakıldığının aksine otelin içi çok büyük. Gerek dış, gerekse iç tasarımı gayet güzel. Betonarme ve ahşabı çok iyi konbinlemişler. Bu sebepten ki ahşap evlerde olan tahta gıcırtı sesi vs bulunmuyo. Onun dışında odalar ne yazık ki büyük değil (kaldığımız oda), ama yatak ve yastıkları çok rahat. Açık büfe kahvaltısı gayet başarılı ve çeşitli (Kırathane tarzı çay ocağı hariç). Kendine ait büyük bir ücretsiz otoparkıda mevcut. Tek önemli eksik yanı banyonun biraz eski ve ufak sıkıntılar çıkarıyo olması. Safranboluya gelindiğinde hizmet, konfor ve fiyat üçlüsü göz önüne alındığında listenin başında yer alması yereken bir yer.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler MUSTAFA Ç
27 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailem ile gezi için gittiğimizde konakladığımız şirin bir otel tarihi dokuya uyarlanmış güzel ve ferah idi hepsinden önemlisi çalışan personelin ilgi ve alakasından son derece memnun ayrıldık hepsini teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Haziran 2018
1  Teşekkürler erolyazar
13 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel odaları geniş temiz. Otoparkı mevcut. Çalışanlarla pek muhattap olamadık. Görmedik bile. Kahvaltı çok iyi olmasa da idare ederdi. Safranboluda kalınabilecek en iyi otellerden. Merkeze çok yakın. Eski evlerin orada konaklarda kalınmayacaksa tavsiye olunur. Güzel ve konak havası verilmiş şirin ve temiz bir otel.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
1  Teşekkürler cascade20