Tülay T
Bursa, Türkiye

Havuz başında kahve

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 17 Haz 2018mobil cihaz aracılığıyla
Safranbolu’dan ayrılmadan mutlaka görmeye ve kahve içmeye uğrayın, biz öyle yaptık, havuz başı selamlık resmen tarih kokuyor. Çarşıya çok yakın, otopark problemi yok. Servisi güzeldi. Bahçesi büyük, bol fotoğraf çekinebilirsiniz
Konaklama tarihi: Haziran 2018
Havuzlu Asmazlar Konağı noktasına 0.6 km mesafede
Havuzlu Asmazlar Konağı noktasına 0.2 km mesafede
Havuzlu Asmazlar Konağı noktasına 0.2 km mesafede
Havuzlu Asmazlar Konağı noktasına 0.5 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/87 yorum
26 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelden çok memnun kaldık eski çarşıya yürüme mesafesinde müdür ve personelleri çok yardımcı oldular ve güler yüzlüler,odalar çok temiz ve ferah temizliğe önem veriyorlar,yemekleri çok güzel herşey için teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler Emir Ç
Yönetici HavuzluAsmazlar - Havuzlu Asmazlar Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ekim 2019

Emir Bey, güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Umarız sizleri yeniden ağırlama şansımız olur.

Sevgilerimizle,

3 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bu nasıl bir ticaret ahlakıdır bilmiyorum. 22 Nisan 2018 günü için Zonguldak gezisinden sonra Safranboluyu da gezip kalmayı planladık. Oteller konaklar ararken Safranbolu Seyir Konak Oteli bulduk.Safranbolu Seyir Otel görevlisi İlkay hanımla görüştük, konaklarında yer olmadığını ama bizim için Asmazlar Konağına ait olan Küçük asmazlar konağından yer ayırtabileceğini söyledi. Bizde kesin geleceğiz ayırtın dedil ve aradan geçen 10 dakika sonra ayırtığıyla ilgili döndü.Er yada geç geleceğimizi, gerekirse hesap numaralarını göndersinler ödeme yapalım diye bildirdim. Gerek yok yer sizin denildi. Asmazları aradım gerek yok ödemeyi geldiğinizde yada çıkışta yaparsınız dedi oradaki görevli. Saat 16 gibi İlkay hanıma ulaşmış görevliler gelecek mi kesin diye,yine tekrar geleceğimi belirttim. Saat 20 civarı geldiğimde konağa gelmediniz diye biz başkasına sattık,başkada yerimiz yok kusura bakmayın dediler. 2 yaşında ve 7 aylık çocuğumla beraber gece saat:22:30'a kadar yer aradık bulamadık. Bulduğumuzda ise 300-400 TL gibi fiyatlar çektiler,mecburuz ya..
Bu tamamen ticari ahlaksızlıktır. Böyle rezillik olamaz,olmamalı... Çıkarcılara fırsat vermeyin ve gitmeyin!

Oda ipucu: Seçeceğiniz en son konak olsun
Konaklama tarihi: Nisan 2018
5  Teşekkürler Ali Cenap S

ALi bey merhaba,

Yaşadığınız talihsiz olaylar için çok üzgünüz. Fakat belirtmemiz gerekirlidir ki bahsetmiş olduğunuz hiç bir konak ile ilgimiz yoktur.
Küçük Asmazlar Konağı'nın oda satışları bizden tamamen bağımsız ilerlemektedir. Havuzlu Asmazlar Konağı olarak satışlarına, iptallerine ya da işletme şekillerine müdahale hakkımız bulunmamaktadır.

Bir sonra yapacağınız Safranbolu ziyaretinizde Havuzlu Asmazlar Konağını tercih ederek bizleri mutlu etmenizi bekliyor olacağız.
Sevgilerimizle...

27 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Safranbolu sokaklarında dolaşırken bu güzelliği kaçırmayın.
Çevredeki diğer birçok kafe ve restoran gereksiz dekorasyonu göz yorucu reklam tabelasına boğulmuş.
Duvarların arkasında bu huzuru kafeyi kaçırmayın.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Cemil G
31 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sakın kalmayın! Cumartesi akşamı gece yarısı 1e kadar konağın alt katında canlı müzik var ve uyumak mümkün değil! Ve bunun bilgisini reservasyon sirasinda paylasmiyorlar. Odadaki perdeler kırık, tam kapanmıyor, sabahin korunde aydinliktan uyaniyorsunuz. Mutfaktaki tum kizartma kokusu odaya doluyor, yag tenceresinin icinde uyuyor gibisiniz. Banyo inanilmaz kucuk, klozette otururken 1.80 boyundaki esimin bacaklari sigmadi. Banyonin lambasi bozuk oldugu icin masa lambasini asmislar. Bu kadar ozensiz bir isletme. Safranbolu’da merkeze yakin cok fazla otantik ve guzel otel var. Onlari deneyim derim :)

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler funda a
17 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle odalar çok tozluydu. Temizliğe yeterli önem verilmiyordu. Kahvaltı kesinlikle ortalamanın çok altında. Yöresel değil , bir kaç market ürününden öteye gidemeyen bir kahvaltıydı.Eğer sakin bir gece geçirmek isterseniz burayı önermem. Yorumlara bakarak üç konak arasından tercih yapmıştık diğer ikisinde yer yoktu. Bütün gece alt katta olan müzik seslerini dinlemek zorunda kalabilirsiniz eğer müzik alanında olmak istemezseniz.
Tuvalet, banyo inanılmaz küçük. Yani dönmeniz imkansız denilebilir. Küçük dendiğinde bu kadarını beklememiştik.

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler enurgy