Muhammed Emin S

En kısa zamanda tekrar gideceğim

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Tem 2021
Safranbolu tarihi çarşısına yürüme mesafesinde burcu burcu tarih kokan, konforlu ve temiz odalarda bizleri ağırlayan ev sahibi Murat bey ve ailesine bu unutulmaz anı için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Safranboluya yolu düşenlere hiç düşünmeden tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Gul Dali Butik Otel
Güneş Vip Konak Otel noktasına 0.3 km mesafede
Güneş Vip Konak Otel noktasına 0.6 km mesafede
Güneş Vip Konak Otel noktasına 2.4 km mesafede
Kanyona sıfır terasımız ile üst ve alt bahçemiz bulunmaktadır.
Güneş Vip Konak Otel noktasına 1.0 km mesafede
Güneş Vip Konak Otel noktasına 0.4 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/13 yorum
20 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek geldiğimiz güneş vip konak gerçekten çok güzel çok temiz bir konak. Safranbolunun en güzel manzarasına sahip. Kahvaltısı on numara. Odaları büyük temiz . Konağın sahibi murat bey ve eşi selma hanim cok sıcak kanlı ve guleryuzlu. Bence safranboluya gelip mutlaka görülmesi gereken bir konak. Ilgi alakalarindan dolayı murat beye ve eşi selma hanıma sonsuz teşekkürler.

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler Gul D
İşletme Sahibi murat güneş - Güneş Vip Konak Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Haziran 2021

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler Gül hanim. Safranbolu da bir konağınız olduğunu belirtir , gelecek günlerinizin tatil tadında olmasini dileriz...

13 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı

Güler yüzlü çalışanları konforlu ve çok güzel döşenmiş odaşarı taze kaliteli kahvaltısı ve fiyat konusundaki hoşgörülü bu işletmeyi alkışlamak geldi içimden otelcilik geçmişi olan birisi olark şu anda canada büyük elçiliği çalışanlarına şiddetle tavsiye edeceğim en yakın zamanda grup olarak gelmeyi planlayacğım teşekkür ederim Güneş vip konak Murat bey😂🖐🖐👏👏🌞🌞🌞🌞🌞

Konaklama tarihi: Mart 2021
Teşekkürler Hallylmaz
28 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih etmiştik. Öncelikle manzarası bizi oldukça tatmin etti diyebilirim. Arkadaşlar ile keyifli vakit geçirmek için bire bir. Verilen hizmet de bir o kadar kaliteli, teşekkürleer.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
1  Teşekkürler kvo11
İşletme Sahibi murat güneş - Güneş Vip Konak Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Mart 2021

Değerli yorumunuz için çok teşekkürler efendim. Her zaman bekleriz.

28 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Safranbolunun tüm güzel manzarasını önümüze seren bu konakta kaldığımız için çok şanslı hissediyorum. Pandemi dönemi diye başta korkmuştuk ama her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü hiç tereddüt etmeden gönül rahatlığıyla kalabilirsiniz. Her anlamda çok titiz bir çift işletiyor. Samimî tavırları için de ayrıca teşekkür etmek lazım :) son olarak da konaktan çektiğim bir fotoğrafı ekleyeyim. Sabahları bu manzaraya uyanmak çok güzeldi :))

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler mervekH9578XE

Değerli yorumunuz ve güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz Merve hanım. Tekrar görüşmek üzere.

28 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı

Odalar mükemmel Safranbolu manzaralı tarihle iç içe arkadaşlarınızla veya ailenizle gönül rahatlığı ile gelip kalınabilecek bir işletme pandemi döneminde temizliğe kafanızı takmanıza gerek kalmadan kalabilirsiniz hijyenik ve kurallara dikkat ediliyor.
İşletme sahibine de güler yüzlü yaklaşımı için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler onurreren

Değerli yorumunuz teşekkürler Onur bey. Safranbolu ya yolunuz düşerse tekrar bekleriz.