5 aile birlikte kaldık.Tertemiz, kahvaltısı harika.Sahipleri sıcak, samimi.Bahçesi tam kafa dinlemelik.Safranbolu'ya geldiğinizde hiç düşünmeden tercih edilebileceginiz tek yer.Şiddetle tavsiye ediyorum.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Safranbolu’nun en iyi konağı bence...çok iyi restore edilmiş kaliteli ve temiz bir konak, kahvaltısı ve samimi ortamı ile herkese tavsiye ederiz...Konumu ve bahçesi çok iyi ailece keyifle konakladık...
Konaklama tarihi: Temmuz 2021
nizamy2021 adlı kullanıcıdan Tarihi Mehmet Emin Efendi Konagi hakkında bilgi alın
Teşekkürler nizamy2021
burakcoskuner
16 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Muhteşem restore edilmiş tarihi bir konakta temiz ve nezih hizmetle gerçekten huzula bir tatil geçirdik. Çalışanlar güleryüzlü ve ilgiliydi özellikle nurettin beye çok teşekkür ederiz. En kısa sürede tekrar konaklayacağız gönlünüz rahat olsun :)
Oda ipucu: Otopark mevcuttur. Odalar klimalı ve temiz. Bahçesi muazzam.
Konaklama tarihi: Haziran 2021
burakcoskuner adlı kullanıcıdan Tarihi Mehmet Emin Efendi Konagi hakkında bilgi alın
Teşekkürler burakcoskuner