Tahsin Deniz ARPACI
Ankara, Türkiye

Bağlar Saray Otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 4 Oca 2020
Yanılmıyorsam bir yılbaşı ailemle birlikte gidip bu otelde kalmıştık. Yemekleri güzeldi. Odaları temizdi. Bekarlara ve evli ve çocuklara göre odaları mevcut. İsteklerinize göre odalar için resepsiyondaki arkadaşlara başvurunuz.
Konaklama tarihi: Şubat 2019
Oda İpucu: Lütfen resepsiyondaki arkadaşlarla görüşünüz.
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Bağlar Saray Otel noktasına 1.2 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 0.2 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 1.8 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 2.1 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 1.7 km mesafede
Kanyona sıfır terasımız ile üst ve alt bahçemiz bulunmaktadır.
Bağlar Saray Otel noktasına 1.3 km mesafede
Gul Dali Butik Otel
Bağlar Saray Otel noktasına 1.9 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 2.2 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 2.1 km mesafede
Oda
Bağlar Saray Otel noktasına 2.2 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/88 yorum
23 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Katıldığımız Karadeniz turunda ilk gün kaldığımız otel. Safranbolu`nun yeni gelişen modern bölümünde. Etrafinda kafeler marketler mevcut. Otelin bin.absı eski Safranbolu evleri tarzında hoş bir bina. Normalde fiyatı kişibaşı 200tl oda kahvaltı konseptinde. Kahvaltısı fena değil ancak ürünleri çok taze değil. Asıl sorun gece yapılan canlı müzik ve gece 23.30 a kadar devam etmesi. Kalitesiz ve gürültülü bir müzik. 2.kattaki odama bile çok fazla geliyor .Gezerken bu kadar yorucu bir yerdeyken döndüğümde rahatça dinlenebileceğim bir otele gelmek isterim açıkçası. Sonuç olarak bu rotadaki bir gezi için uygun bir konaklama yeri olarak düşünmüyorum.

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler irem426
16 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Rahat ve kalınacak bir otel, kaldığım oda, temiz ve bakımlı büyük olmasa'da her şeyi ile güzeldi, yalnız odamız ana binada değil, ikinci yani, arka binada olması beni ve kalanları tedirgin etti çünkü gördüğüm kadarı ile kapı girişi ara sokak gibi bir yerde ve otelin arka bahçesinden geçilmesi kapısı ise devamlı (24 saat ve hiçbir görevli görmedim ) açık olması.
Yemek ve kahvaltı mükemmel, servis ise bir o kadar güzeldi mutfak ve restoran ekibine teşekkürler.
Yine söylemeden geçemeyeceğim oda onca yoldan gelmiş olan misafirlere, resepsiyondaki görevlinin ukalalığı.

Oda ipucu: Ana binadan seçmelerini tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Adneser
7 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

5Ekim 2019 tarihinde aile gezimiz için konaklama imkanı bulduğumuz otelde kusur bulunacak hiç bir şey yok. Odalar gayet geniş ve temiz, sabah kahvaltı açık büfe ve oldukça çeşitli.çocuklu aileler için çok uygun. Safranbolunun en iyi otellerinden biri. Gönül rahatlığı ile kalınabilecek biryer. Otel personelinin her biri güler yüzlü ve yardımcı. Özellikle sevgili ERDİNÇ ÜNAL size ayrıca teşekkürler . Safranboluya tekrar yolumuz düşerse Bağlarsaray ilk tercihimizdir.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Tatilci
27 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

Safranbolu'nda kalınabilecek bir yer. Otelin konum olarak iyi bir yerde. Otel odası temiz ve düzenliydi. Banyoları temizdi. Otelle alakalı bir problem yaşamadan otelden ayrıldık. Kahvaltıları çok iyi olmasada karnınızı doyarak kadar yiyebilirsiniz.

Oda ipucu: Safranbolu konaklarından
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler mustafasoy
10 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahatim sebebi ile, 2 gün konaklamıştık. Personelin profesyonelce yaklaşımı, sanki otelde değil, kendi evinde kalıyormuşsun gibi hissettirmişti. Osmanlı mimarisi ile çok huzur verici bir yer. Ailecek kalınabilir bir otel. Hem Türkiye vatandaşları için, hem turistler için bütçeye uygun bir konaklama yapabilirsiniz.
Akşamları lobide misafirler için özel demlenmiş Türk çayınızı (ücretsiz) yudumlayarak, free wi-fi den faydalanarak, ister yorgunluğunuzu atar, ister çalışmalarınıza devam eder, ister keyf yaparsınız.

Oda ipucu: Odanızın arka tarafa - bahçeye çıkmasına bile gerek kalmaksızın, odam ana caddeye çıkmasına rağmen, çok huzurlu ve rahat bir uyku uyumuştum.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
1  Teşekkürler Alönuşka N