Ridvan G

Tur oteli olarak iyi bir otel

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 8 Eki 2018
Ets turunda bir gece konakladık.Oda ve banyo temizdi gerekli malzemeler vardı.
Yemek te açık büfe çeşitleri yeterliydi ana yemek çeşiti daha fazla olabilirdi.
Ekstra 1,5 lt su için 5 tl ücret alındı.......
Kahvaltıda hamur işi azdı mesela yöreninin simidi konabilir,meyve suyu,süt benzeri içecekler konabilir.
Genelde iyi bir otel kalınabilir.
Konaklama tarihi: Ekim 2018
Bağlar Saray Otel noktasına 2.1 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 1.8 km mesafede
Oda
Bağlar Saray Otel noktasına 2.2 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/88 yorum
25 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yola cepheli odalarda kalmanızı tavsiye etmem.oda anahtarı alırken klimanın gizli calıştırma dūğmesinin yerini mutlaka sorun.kaldığım oda bakımsızdı.bana göre 3 yıldızı haketmiyor.ayrıca içindeki dūğūn salonundan gelecek gūrūltūlū mūzik sizi odanızda rahatsız edebilir.

Teşekkürler mehmetlutfi
25 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Eski yapıların özellikleri alınarak inşa edilmiş tüm imkanlarıyla rahat edilebilir bir mekan.Bayram yoğunluğu olmasına rağmen Personelin müşteriler ile ilgili servisleri iyiydi..Sadece Odalarımızın yataklarının çökük ve eski olmasından memnun olmadım..

Teşekkürler osekes
25 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

. çalışanlar Güleryüz’lü yardımcı .genç bir ekibi var. Odalar temiz düzenli ve yeni eşyalarla donanmış . Sakız gibi çarşaflar . Yataklar sert baza konforlu . Kahvaltı İyi . Temiz ve düzenli planlanmış. Geniş bir yemek salonu var . Hiç rahatsız olmazsınız . Odalarda saç kurutma makinası yok . Soğutucuda su yok. Bazı ihtiyaçlar ücretli . Tek eksiği bu geldi bana . Kalmak için terettüd etmeyin . Gayet iyi .

Teşekkürler avildanp
24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sinop’tan yedigöller bölgesine geçerken eşim ve kızımla tek gecelik bir konaklama için uğrak yerimiz oldu personel güleryüzlü otel temizdi.Fakat tek sıkıntı odamızda sıcak su yoktu soğuğa yakın bir ılıklıkta su vardı çocuk olunca bu biraz sıkıntı oluyor ama diğer odaları bilemiyorum tercih edilebilir bir otel tavsiye ederim

2  Teşekkürler 422ahmetd
10 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati için konakladığım otel.Odaları temizdi.Akşam yemeği lezzetli ve güzeldi.Sabah kahvaltısıda yeterli.Otelde bazen balo ve düğün yapılıyor galiba bu gürültü yaratabilir.Onun haricinde personeli saygılıydı.Güzel bir otel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti