Avildan P
İstanbul, Türkiye

Bölgenin iyisi ..

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 24 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
. çalışanlar Güleryüz’lü yardımcı .genç bir ekibi var. Odalar temiz düzenli ve yeni eşyalarla donanmış . Sakız gibi çarşaflar . Yataklar sert baza konforlu . Kahvaltı İyi . Temiz ve düzenli planlanmış. Geniş bir yemek salonu var . Hiç rahatsız olmazsınız . Odalarda saç kurutma makinası yok . Soğutucuda su yok. Bazı ihtiyaçlar ücretli . Tek eksiği bu geldi bana . Kalmak için terettüd etmeyin . Gayet iyi .
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Bağlar Saray Otel noktasına 1.8 km mesafede
Bağlar Saray Otel noktasına 6.0 km mesafede
Çamlıca Konağı Familyy house
Bağlar Saray Otel noktasına 2.1 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
23-28/88 yorum
24 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sinop’tan yedigöller bölgesine geçerken eşim ve kızımla tek gecelik bir konaklama için uğrak yerimiz oldu personel güleryüzlü otel temizdi.Fakat tek sıkıntı odamızda sıcak su yoktu soğuğa yakın bir ılıklıkta su vardı çocuk olunca bu biraz sıkıntı oluyor ama diğer odaları bilemiyorum tercih edilebilir bir otel tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
2  Teşekkürler 422ahmetd
10 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati için konakladığım otel.Odaları temizdi.Akşam yemeği lezzetli ve güzeldi.Sabah kahvaltısıda yeterli.Otelde bazen balo ve düğün yapılıyor galiba bu gürültü yaratabilir.Onun haricinde personeli saygılıydı.Güzel bir otel.

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
2  Teşekkürler Sinan G
4 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı

Akşam yemeği için gittiğimiz bağlar sarayı hotel restoranında lezzetli yemekler yedik. salatalar, et yemekleri güzeldi. ortam temiz ve hijyendi. çalışanlar yardımseverdi. ortam tarihi dokularla donatılmış

Konaklama tarihi: Şubat 2018
Teşekkürler Serkan U
29 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir iş seyahati nedeni ile geldiğim Safranbolu’da konakladığım bu otel her yönüyle isteklerimize cevap verdi.
Toplantı mekanı ve donanım son derece yeterliydi, toplantı sonrasında aldığımız akşam yemeği son derece lezzetli ve kaliteli idi.
Toplantının ertesi günü katılmam gereken bir telekonferans esnasında gerek son derece iyi teknik altyapı gerekse mükemmel ev sahiplikleri ile bir kez daha gönlümü fethetti. Kesinlikle öneririm.

Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler mmuussttaaffaa
5 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı

Safranbolu turumuzda bir gecelik konakladığımız Bağlar Saray otel oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Otantik ve çekici bir havası var, ahşap merdivenlerden çıkarken burası benim konağım olsaydı, şuraya şunu, buraya bunu koyardım gibi düşünceler geçiyor aklınızdan. Odaları temiz, ısınma sorunu yok. Yemekleri bize göre iyiydi, restoranı hoş. Akşam yemeğinde canlı müzik vardı. Arkadaş bayağı eğlendirdi konukları doğrusu. Sabah kahvaltısı tatmin edici düzeyde. Bir gece yatıp konakladığımız ve tur amaçlı geldiğimizden, gezip görmek daha ön plandaydı her zamanki gibi benim için. Akşam yemeğinden sonra çıkıp merkeze doğru yürüyüş yapabilir, çeşitli cafelerde oturabilirsiniz. Çevrede alışveriş edilecek marketler mevcut. Otelin yanında ayrıca bir tesisi mevcut, akşam düğün vardı oraya da bir göz attık pencerelerden :)
Tek sıkıntı 3 yataklı odada tek gıcırdayan yatağın benimki olmasıydı. Sabaha kadar her dönüşümde bayağı bir rahatsızlık verdi sesiyle. Uzun süreli kalıyor olsaydım resepsiyondaki arkadaşlardan yardım isterdim ama bir gece için idare etmeyi tercih ettim. Güzel bir konak deneyimi oldu bizim için, çalışan arkadaşlara teşekkürler

Konaklama tarihi: Kasım 2017
1  Teşekkürler dangerousmindd