umutluhayat
Konya, Türkiye

Biraz pahali

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 23 Nis 2023mobil cihaz aracılığıyla
Ailecek 1 gece konakladık,fiyati biraz pahali 1500 tlye kaldik ama pek etmeyecek bir yerdi,gece yoldan geldigimiz için kalmak zorunda kaldik,orta bir kahvaltisi var,konum güzeldi,araba park yeri var,odalarda internet güzel çekiyordu
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.0 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.9 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.6 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 5.8 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/35 yorum
2 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temizlik vasatın altında. Süit oda dedikleri şey ince uzun bir oda, adeta diğer odalardan kalan alanı değerlendirmek için yapılmış gibi. Yatarak tv izleyebilmek imkansız gibi, izlemek isterseniz de TV’de aradığınız çok izlenen bir ulusal kanalı bulmak için bile 25 dakika harcadım. Tuvalet odanın bir ucunda, banyo diğer ucunda. Banyodaki duş kabini ise 50 kg ve altı bireyler için tasarlanmış. Sabun ve şampuan hak getire, basmalı bir şey yapmışlar, basması zor, basılınca da içinden şampuan veya sabun mikro ölçülerde çıkıyor. 2 yıldızlı otel kalitesinde bir otel. Fiyatı ise Afyon veya Denizli’de kaldığım 5 yıldızlı otel fiyatları ile aynı. Otopark olacağının olması dışında bir artısını göremedim. İnterneti kullanmadım, kullanmayı denedim ama şifre ve kullanıcı adını sormak için bankadan olumsuzluktan sonra resepsiyonu aramak içimden gelmedi. Kahvaltı başlangıç saatinin 7:30 olması da çok enteresan. İş için gelenler kahvaltıyı dışarıda yapabilirler, ben öyle planlıyorum. Kısacası bu otelde kalınca, daha doğrusu başka yerler dolu olduğu için kalmak zorunda olunca aklıma “koçun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler” sözü geldi.

Oda ipucu: Ben bir daha kalmayı düşünmüyorum.
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler ilbarsc
10 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Safranbolu da bulunan otel iki üç araçlık otoparkı var bunun dışında araçlar sokağa parkediliyor
Yatak yastık rahat, oda genel olarak fena değil internet hızlı ama kahvaltı çok rezil yani bu otele gidiyorsanız kahvaltı yokmuş gibi düşünün.

Konaklama tarihi: Kasım 2020
2  Teşekkürler serdartAnk
2 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

iki senedir Turkiye illerini gezip hergun bir sehirde konakliyorum. Safranboluda konakladigim bu otelde fiyatina gore tercih edilebilir bir otel.Personel cok ilgisiz odalar genis, temizlik fena degil, konumu cok iyi, kahvalti cok vasat.
Verdiginiz fiyata gore tercih edilebilir

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler serkany2102
2 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çarşaflar kirli renkleri beyazdan griye dönmüştü banyolar leş gibi kokuyor temizlik hak getire duş almak için havlu sabunlar yok kahvaltı idare eder çoğu şey lezzetsizdi temizliğe özen gösterseniz keşke 1003numaralı oda da kaldık tavsiye etmem

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler erseymacan
29 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Tur dolayisiyla kaldigimiz safrancity otelden genel olarak memnun kaldik.yalnizca odalarda yer temizligi pek iyi degildi ona dikkat edilsr daha iyi olur..kahvalti ve aksam yemegi guzeldi, otelin alt katindaki osmanli kahvecisi avantajli olmus, aksam istenilen saatte cay kahve icilebilir.tesekkurler safrancity

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler ECE E
Yönetici MuratY2264 - Safran City Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Ekim 2019

Ece hanım nazik düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.
İşletmemizin gelişerek hizmet kalitesini yükseltmesi adına sizlerin görüşler bizler için en önemli kriterdir.

Birdahaki Safranbolu seyahatinizde sizleri tekrar ağırlamaktan onur duyacağımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla
Otel Ekibi