Bavulun içindeki umutlar

Karabük handikabından sonra çölde vaha

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 Mar 2019mobil cihaz aracılığıyla
Oda kahvaltı, su dışında içecek yok. Kola dahil yanınızda götürmeniz gerek. Gece dışarıda yemeniz gerekiyor yada yemek sepeti. Oda temiz, banyo temiz, yeri merkezi. Her gün temizlik yapılıyor. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Mart 2019
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.0 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 0.4 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.9 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.6 km mesafede
Kanyona sıfır terasımız ile üst ve alt bahçemiz bulunmaktadır.
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.1 km mesafede
Gul Dali Butik Otel
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.8 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.1 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.0 km mesafede
Oda
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.1 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.7 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/35 yorum
3 Ocak 2019 tarihinde yorum yapıldı

Suit oda vermişler Ekim ayında ne yanan bir kalorifer nede ısıtacak bir klima yoktu. Klima yok derken duvarda mevcut ama bir işe yaramadıktan sonra ha var ha yok oluyor. Sıcak dalgalı olarak geliyor. Kahvaltı çeşitleri zayıf ve kalitesizdi. En son bomba iki asansör var biri girişimizde bozuktu, diğeri de çıkışta bozuk insanlar ellerinde valizler ile 5 - 6 kat indiler.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler Önder K
21 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konaklamamız süresince bizimle ilgilenen tüm personellere ve özellikle otel işletmecisi onur bey’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Biz 2 gece konakladık arkadaşlarımızla sabah kahvaltıları taze ve oldukça çeşitliydi.. otel merkeze ve eski çarşıya yakın olması bizim buradaki gezimizi kolaylaştırdı..

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler muhammedguleerr
20 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yeni bina, odalarda sigara kokusu hakim sigarasuz diye belirtmenize rağmen, yatak örtüsü yağlıbve pis sigara yanıkları mevcut, halı tozfan grileşmiş, klima hiç filtre temizlenmemiş yarım santım toz vardı, kahvaltı vasatın altı..banyoda duş vasat ve mantar üremiş..yeni bina ama özensız bakımsız hizmet

Konaklama tarihi: Ekim 2018
Teşekkürler CengizhanK16
9 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı

Harika bir konak ve tamamlayıcı yapılar. Nasıl ilgi alaka... Keyifle huzurla tarih kokan istisna mekanlarda dinlenmenin farkını bilenlere özellikle tavsiye ederim. Bahçe muhteşem. Özel alanlar akıllıca değerlendirilmiş ve ferah.

Konaklama tarihi: Eylül 2017
1  Teşekkürler Nuray D
1 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ücretine göre gayet iyi kahvaltısı fena değil genel olarak memnun kaldık tek kötü yanı yatakların biran önce değişmesi lazım hiç ortopedik değil yorucu bir günün ardından deliksiz uyurdum normalde ama hiç rahat edemedim kaç defa uyandım yataklar hiç konforlu değil berbat değişikliğe giderlerse gittiğimde tekrar tercih edebilirim.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
2  Teşekkürler Fatih C