Nuray D
İstanbul, Türkiye

Eylül de gel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 9 Ağu 2018
Harika bir konak ve tamamlayıcı yapılar. Nasıl ilgi alaka... Keyifle huzurla tarih kokan istisna mekanlarda dinlenmenin farkını bilenlere özellikle tavsiye ederim. Bahçe muhteşem. Özel alanlar akıllıca değerlendirilmiş ve ferah.
Konaklama tarihi: Eylül 2017
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.7 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 1.6 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.0 km mesafede
Safran City Hotel & Spa noktasına 2.1 km mesafede
Safranbolu bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/35 yorum
1 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ücretine göre gayet iyi kahvaltısı fena değil genel olarak memnun kaldık tek kötü yanı yatakların biran önce değişmesi lazım hiç ortopedik değil yorucu bir günün ardından deliksiz uyurdum normalde ama hiç rahat edemedim kaç defa uyandım yataklar hiç konforlu değil berbat değişikliğe giderlerse gittiğimde tekrar tercih edebilirim.

Konaklama tarihi: Haziran 2018
2  Teşekkürler Fatih C
13 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Görüntü var ses yok . Odalar içi herşeyi ile güzel fakat restaurant yemek konusunda sıfır bayat köfteler buz gibi yemek . İçicek soruyorsun yok kahvaltı dersen idare eder. Odamıza su istiyoruz resepsion kaba konuşma tabiri ile odanızda var ya diyor . Yok diyorum nasıl olmaz diye tartışmaya giriyor ilginç. Diceğim şuki tavsiye etmiyorum

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
Teşekkürler pelinsarikaya
19 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odaları gayet iyi ve temiz. Aile olarak konaklama yapılacak bir yer ve Safranbolu merkeze çok yakın bir yerde
Tek kötü olan durumu fiyatının biraz yüksek olması onun haricinde bir sorun yok gönül rahatlığıyla kalınabilir 👍

Konaklama tarihi: Mart 2018
Teşekkürler Uğur B
13 Şubat 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Safranbolu’ya haftasonu gerçekleştirdiğimiz gezi için 1 gece konakladığımız otelde, genel olarak temizlik iyiydi. safranbolu çarşıya arabayla 10 dk mesafede bulunan bir şehir oteli. odaların sıcaklığı gayet iyiydi. kahvaltı yeterli düzeydeydi. Ancak şehir genelinde ve otelde is kokusu hakim, kış mevsimi olması ve sanayinin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Otel misafirlerine hamam sauna kullanımı ücretsizdi. Ancak yararlanmadığımızdan bir yorum yapamayacağım.

Konaklama tarihi: Şubat 2018
4  Teşekkürler 347yasemins
24 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bakımlı ve güzel bir otel. Personel ilgili. Konumu iyi. Oda sıcaklığı iyi. Yakın çevresinde oldukça güzel cafe, restoran tarzı mekanlar var. Odaların hepsinde balkon mevcut ( gördüğüm kadarıyla ) Safranbolu’da kalınabilecek güzel yerlerden biri.

Konaklama tarihi: Ocak 2018
1  Teşekkürler metinerdogdu