Ece Z

Kesinlikle Deneyimlemeniz Gereken Bir Yer

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Haz 2024mobil cihaz aracılığıyla
Gittiğimiz anda çok güzel karşılandık resepsiyonda kiler güler yüzlüydü odaya çıktığımız zaman ilk baktığımız şey ne kadar temiz olduğuydu tüm yapılan temizlik çok güzeldi yatakları rahattı ve en ince detayına kadar düşünülmüştü akşam yemeğini 19. Katta güzel bir günbatımı eşliğinde yedik sunumları kelimelere sığmayacak kadar güzeldi orada bizimle otelden ayrılmamızın son dakikasına kadar ilgilendiler biz bu otele İstanbul'dan geldik ve şunu söyleyebilirim şuana kadar gittiğim en mükemmel oteldi.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
General Manager Sabih Durali - Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 27 Haz 2024
Sayın Ece Hanım,

Siz kıymetli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz Wyndham Grand İzmir Özdilek’e, hizmetlerimize ve çalışma arkadaşlarımızın profesyonel ilgisine yönelik güzel değerlendirmenizi bu platformda paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerden gelen tüm değerlendirmeleri otel yönetimi olarak dikkatle değerlendirdiğimizi belirtmek isteriz. Bizler için en büyük ödül misafirlerimizin memnuniyetidir. Sizi ve sevdiklerinizi her zaman otelimizde misafirimiz olarak görebilmeyi dileriz.

Wyndham Grand İzmir Özdilek noktasına 8.8 km mesafede
Düşük fiyat için ücretsiz kayıt
Wyndham Grand İzmir Özdilek noktasına 3.4 km mesafede
Wyndham Grand İzmir Özdilek noktasına 8.7 km mesafede
Wyndham Grand İzmir Özdilek noktasına 9.5 km mesafede
Bar/Oturma Salonu
Wyndham Grand İzmir Özdilek noktasına 9.1 km mesafede
İzmir bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/1.143 yorum
30 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik çok kötü , duşlarda su basıncı çok düşük, resepsiyon görevlileri kaba ve ilgisiz. Korumam girişte kimliğini verdiği halde resepsiyondan 3 defa odayı arayıp rahatsız ettiler ve ben spadayken korumamı dışarı çıkarttılar. Spa çok pahallı ve kötü hiç temiz değil sadece kahvaltısı iyiydi. Uzak durun

Konaklama tarihi: Mayıs 2024
2  Teşekkürler avburakyalcin
General Manager Sabih Durali - Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Haziran 2024

Sayın Burak Yalçın,

Bu platformda paylaşmış olduğunuz şikâyeti üzülerek gördük ve araştırmalarımız tamamladık. İnternet üzerinden yapmış olduğunuz rezervasyonun tarafımıza ulaşması ve sisteme yansımasından sonra giriş işlemlerinizin standartlarımıza uygun zaman diliminde sonuçlandığını tespit ettik. Yasalar gereği otele giriş yapıp odaya çıkan her misafirin kimlik bilgilerini almak ve eş zamanlı olarak ilgili devlet kurumlarına iletmek zorundayız. Bu süreç için tüm misafirlerimizden anlayış rica ediyoruz. SPA ile ilgili değerlendirmeniz ilgili ekiple paylaşılmıştır, gerekli kontroller ivedilikle yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız.

18 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda konforlu, kahvaltısı çok zengin, sabah erkenden indiğim halde hep hazırdı. Çalışanlar çok ilgili. Geri bildirim formuna 1-2 not yazmıştım. Konaklamamdan hemen sonra aradılar ve ilgilendiler. Zaten başarılı bir otel, çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Freedom57697726740
Genel Müdür Sabih Durali - Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Şubat 2024

Sayın Freedom57697726740,

Sizleri İzmir’den selamlıyoruz. Otelimize, sunduğumuz hizmetlere ve ekip arkadaşlarımızın profesyonel ilgisine yönelik pozitif değerlendirmenizi bu platformda görmekten dolayı kıvanç duyduk. Sizin de yorumunuzda belirttiğiniz gibi önceliğimiz değerli konuklarımızın memnuniyetini en üst düzeyde sağlayabilmektir. Sizi ve sevdiklerinizi her zaman otelimizde ağırlayabilmeyi dileriz.

En derin saygılarımızla,

Sabih Duralı

4 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Oteli anlatmama gerek yok Wyhndam Otel İzmir'de de kalitesini korumayı başarmış. Eşimle güzel bir haftasonu geçirdik. İlk girdiğimizde temizlikte aksaklıklar gördük resepsiyona ulaşmamızın ardından HK bölümünden Aysel Hanım saniyeler içerisinde memnun olmadığımız ne varsa düzeltti. Kendisinin güler yüzü ve misafir memnuniyeti odağı takdire şayandı. Çok memnun kaldık, her şey için teşekkürler

Konaklama tarihi: Şubat 2024
Teşekkürler Ruhide S
General Manager Sabih Durali - Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Şubat 2024

Sayın ruhides2024,

İzmir'den selamlar. Wyndham Grand İzmir Özdilek’e, hizmetlerimize ve çalışma arkadaşlarımızın profesyonel ilgisine yönelik detaylı değerlendirmenizi bu platformda paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Kıymetli misafirlerimizden gelen tüm yorumları ve değerlendirmeleri otel yönetimi olarak dikkatle incelemekteyiz. Sunulan hizmet ve imkanların memnuniyetinizi kazandığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Sizi ve değerli eşinizi her zaman otelimizde misafirimiz olarak görebilmeyi dileriz.

28 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Hızlı check-in ve check-out
Samimi, etkin ve güvenilir personel
Yüksek kaliteli servis, yiyecek ve içecek
Gayet konforlu oda, yeterli ve tatminkar sıcak su basıncı, çok iyi spa kullanımı, oda hizmeti, ikramlar ve temizlik gayet güzel ve hijyenik, mükemmel kahvaltı, çok seçenekli televizyon kanalları mevcut ve internet yüksek hızda. Vale ve consierge servisi çok kaliteli ve etkin.Uygun fiyatlama, mükemmel konum.

Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler omurmustafa

Sayın Omur Mustafa,

İzmir'den selamlar. Wyndham Grand İzmir Özdilek’e, hizmetlerimize ve çalışma arkadaşlarımızın profesyonel ilgisine yönelik detaylı değerlendirmenizi bu platformda paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız. Sizlerden gelen tüm yorumları ve değerlendirmeleri otel yönetimi olarak dikkatle incelemekteyiz. Sağladığımız hizmet ve imkanların memnuniyetinizi kazandığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Sizi ve sevdiklerinizi her zaman otelimizde misafirimiz olarak görebilmeyi dileriz.

8 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel mükemmel personel eğitimli güler yüzlü mükemmel konumu mükemmel Herkese öneriyorum otelin odasından �zmir'in ne kadar güzel Ne kadar muhteşem bir şehir olduğunu daha net görebileceğiniz bir manzara daha Bence yok Otel 1 Numara

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler pirihand2024
General Manager Sabih Durali - Wyndham Grand İzmir Özdilek, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ocak 2024

Sayın pirihand2024,

Öncelikle güzel şehrimizi ziyaretinizde sizlere ev sahipliği yapmaktan duyduğumuz mutluluğu paylaşmak isteriz. Otelimizdeki konaklamanız sırasında sağladığımız imkan ve hizmetlerde sizlerin memnuniyetini kazanmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz. Bir sonraki İzmir seyahatinizde sizi yeniden misafir edebilmek ümidiyle saygılarımızı sunarız. Yeni yılın size ve sevdiklerinize şans ve mutluluk getirmesini dileriz.