Uğur M

Standartlarda otel

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 14 Tem 2024mobil cihaz aracılığıyla
Klimayı soğuk çalıştırıp bırakmışlar ve oda buz gibiydi , merkezi sistem olduğu için istediğiniz derecedeçalıştıramıyorsunuz, resepsiyon ilgili . Otel ve odalar eski ama yeri çok güzel izmirin göbeğinde, otoparkı olmaması dezavantaj
Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Oda İpucu: Oda soğuktu , otopark Yok vale hizmeti var ücretsiz
Guest Services / Front Office Tolga Tüzün - Movenpick Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 29 Tem 2024
Sayın Uğur Bey,
Değerli vaktinizi ayırıp otelimizden almış olduğunuz hizmetleri değerlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.Otelimizin konumundan memnun kalmanız ve resepsiyon ekibimiz hakkındaki nazik geri dönüşünüz bizleri çok mutlu etmiştir. Klima deneyiminizin beklentilerinizi karşılamamasından dolayı çok üzgün olduğumuzu ve sizlere özürlerimizibelirtmek isteriz.Odaların eskiliği yorumunuzla ilgili olarak;Odalardaki eski mobilyaların bilincindeyiz ve yenilenme sürecimizin klima sistemi,halılar,çerçeveler,şilteler ve yastıklar gibi küçük bölmelerle başladığını bildirmek isteriz.Yönetim kurulu üyelerimiz ve hissedarlar yenilenme bütçesi üzerinde çalıştılar ve siz değerli konuklarımıza lüks,modern ve unutulmaz deneyimler sunmaya devam etmek için tam yenileme projesine devam etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Otopark ile ilgili yorumunuza istinaden; İşletmemizin mimari yapısından dolayı otelimizde otopark maalesef bulunmuyor. Biz misafirlerimize vale hizmeti sunuyoruz ; anlaşmalı olduğumuz kapalı ve katlı otopark ile bu hizmeti sağlıyoruz ve araçlarınız bizdeyken herhangi bir durum yaşanması halinde tüm sorumluluğu üstleniyoruz. Sizlere en iyi şekilde hizmet vermek adına bu hizmetimizi sunuyoruz.Düşüncelerinizi bildirmek üzere ayırdığınız zamana bir kez daha teşekkür eder, geri bildirimlerinizin, hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak arttırmak için yürüttüğümüz çalışmalarımızın gelişmesi açısından son derece değerli olduğunu belirtmek isteriz. Bir başka seyahatinizde, sizi tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.Saygılarımızla,
Otel Yönetimi.
VIP ODA
Movenpick Hotels & Resorts noktasına 0.1 km mesafede
Movenpick Hotels & Resorts noktasına 1.2 km mesafede
Movenpick Hotels & Resorts noktasına 0.9 km mesafede
İzmir bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.726)
1.726 sonuç
1-6/1.726 yorum
6 Mart 2024 tarihinde yorum yapıldı

Melda hanımın güler yüzlü içtenlikle karşılaması konaklamızın daha ilk anında harika geçeceğinin ispatı niteliğindeydi kendisine çok teşekkür ediyorum meslekte başarılar diliyorum herşey çok güzeldi odamız harika temizlik mükemmeldi

Konaklama tarihi: Mart 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Byrm S
Genel Müdür İlker Şen - Movenpick Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mart 2024

Değerli Misafirimiz,

Mövenpick Hotel Izmir ‘de gerçekleşen konaklamanız ile ilgili görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin olumlu görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır.

Hizmetlerimiz ile ilgili güzel yorumlarınızı, ekibimiz ile paylaşacağımızı belirtmek isteriz. Misafir memnuniyetini en üst seviyeye taşımayı hedeflediğimiz hizmetlerimiz ile ilgili, siz misafirlerimizin olumlu görüşlerini bilmek, bizleri, yeni girişimler için her zaman cesaretlendirmektedir.

Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

6 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şevval hanım’a güzel iletişim ve isteklere anında müdahale etmesi sebebiyle sonsuz tesekkürler…Uzun yıllardır fuar amaçlı seyahatimizd mövenpick oteli tercih ediyoruz ,hizmet,güleryüz,kaliteli kahvaltı ve güzel lokasyonun yanına birde şevval hanım’ın ilgisi eklenince doğru yerdeyiz diyoruz kesinlikle…

Oda ipucu: Müthiş hizmet anlayışı ve harika lokasyon…
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Yavuz Ö
Genel Müdür İlker Şen - Movenpick Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Aralık 2023

6 Aralık 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ticaret bakanlığı eğitimi için 04.12 tarihinden itibaren 2 günlüğüne konaklama yaptık güler yüzlü personelleriyle çok güzel ağırladılar bizi özellikle teşekkür etmek isteğim personeller var öncelikle oda ısınmasında yaşadığımız sıkıntıdan dolayı yardımcı olan teknik personel Murat beye çözüm odaklı güler yüzlü ve pratikliği için...restoran bölümündeki yavuz beye güler yüzü tavsiyeleri ve nezaketi için... Lobi Cafe ve restorant kısmındaki sevecen Aylin hanıma teşekkür ederim.
Bunun dışında otel konumu temizliği yemekleriyle bir harika özellikle paatane bölümünün tatlıları ve yılbaşı için hazırladıkları o sunum harika biz çok memnun kaldık o yüzden gönül rahatlığı ile tavsiye ederiz

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Havva A

22 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Dolandırılmak istiyorsanız buyurunuz hiç çekinmeyin paranıza anında el koyuyorlar odalar berbat OTEL DOLANDIRICI muhatap yok müdür yok yetkili yok ilk kez bu otelde misafirlerimi ağırladım lakin rezil oldum üstelik depozitomu 13 günde yatıracaklarını söylediler 1 buçuk ay oldu henüz yatan bir ücret yok DOLANDIRICI bir otel sakın gitmeyin

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Yunus K
5 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı

Odalar çok eski , havuz kapalı , memnun kalmadım , kimseye tavsiye etmem . Bu otel mövenpick grubuna yakışmıyor . 5 yüksüz hak etmiyor , diğer otellerle kıtaslanınca kesinlikle alt segment . Alyernatif otellere bakın , fiyat kalite maalesef yüksek

Konaklama tarihi: Mart 2023
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Cem Ş
Diğer Tolga Kahraman - Movenpick Hotels & Resorts, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Mart 2023

Sayın Cem Bey,
Otelimizden aldığınız hizmetleri değerlendirmek üzere zaman ayırdığınız ve Mövenpick Hotel İzmir olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sizler bizim için çok değerlisiniz ve amacımız siz misafirlerimizi rahat hissettirmektir ve bunu yansıtamadığımız için özür dileriz.Havuzumuz tadilata girdiği için kullanıma kapatılmıştır. Odaların eskiliği ile ilgili yorumunuza istinaden; Halı, dış çerçeve, yatak ve yastık gibi küçük tadilatları birkaç yıldır yaptığımızı ve yapmaya devam ettiğimizi bilmenizi isteriz. Otelin “tazelenmesi” gerektiğinin farkındayız ve bu noktada geri bildirimlerinizi gerekli mecralara ilettik. Ancak misafirlerimizin de takdir ettiği özverili çalışmalarımızla eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz.Yorumlarınızın genel olarak ilgili departman müdürlerine iletileceğini ve gerekli aksiyonların alınmasının sağlanacağını bilmenizi isteriz. Hizmet kalitemiz, güzleryüzümüz ve misafirlerimizi ağırlama tarzımız ile farklılık yaratmaya çalışıyoruz. Bu sebeple geri bildirimleriniz, hizmetlerimizin kalitesini sürekli olarak arttırmak için kendimizi ve personeli bilgilendirip geliştirebilme konusunda oldukça yardımcı olmaktadır.Sizi otelimizde tekrar ağırlamaktan memnuniyet duyacağımızı ve sizlere keyifli bir deneyim sunmak için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isteriz.