Değerli Misafirimiz,
Mövenpick Hotel Izmir'i tercih ettiğiniz için ve değerli görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Siz misafirlerimizin görüşlerinizi bilmek, bizler için her zaman büyük önem taşımaktadır.
Odaların eskiliği ile ilgili yorumunuza istinaden; birkaç yıldır halılar, dış çerçeveler, yastıklar ve yataklar gibi ufak çaplı yenileme çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Mövenpick ve otel sahipleri en kısa zamanda otelin yenilenmesi için ciddi bir renovasyona gireceklerdir. Umuyorum o zaman hem servis kalitesi hem de mimari açıdan beklentilerinizi çok daha iyi karşılayan bir otel olacağız.
Mövenpick Hotel Izmir personeli olarak, hizmet kalitemiz, güzleryüzümüz ve misafirlerimizi ağırlama tarzımız ile farklılık yaratmaya çalışıyoruz. Bu sebeple geri bildirimleriniz bize kendimizi ve personeli bilgilendirip geliştirebilme konusunda oldukça yardımcı olmaktadır Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Yapmış olduğunuz detayların profilinize işlendiğini, müsiatlik doğrultusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızı da bildirmek isterim.
Saygılarımızla,
Otel Yonetimi