Mövenpick Hotel Izmir ‘de gerçekleştirdiğiniz seyahat süresince yaşadıklarınızı dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Öncelikle, kalışınız süresince uluslararası hizmet kalitemizi yansıtamamış olmamızdan dolayı sizden özür dileriz. Konaklamanız sırasında gürültü nedeniyle rahatsız olmanıza üzüldük. Odanızdaki gürültülü çalışan fan, teknik servis tarafından kontrol edilecektir. Geçtiğimiz sene otelimizdeki tüm klimalar teknik servis kontrolünden geçmiş ve sesleri giderilmiştir. Fakat konakladığınız odadaki klimanın tekrar inceleneceğini belirtmek isterim. Bu tarz sorunlarınızı konaklamanız sırasında bildirirseniz arkadaşlarımız odanızı değiştirerek size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
Minibar ve kahvaltı servisleri ile ilgili yorumunuza istinaden; misafirlerimizin ve ortaklarımızın sağlığı, güvenliği ve esenliği birinci önceliğimizdir, bu nedenle size kaygısız bir konaklama sağlamak ve COVID-19 düzenlemelerine uymak için otelimizde bazı ayarlamalar yaptık. Otelimizin tüm odalarında minibarlar boşaltılmış ve talebiniz halinde odanıza bizzat servis edilmektedir. Yine pandemi kuralları nedeniyle, kahvaltı salonumuzun kapasitesini düşürmek zorunda kaldık. Oturma düzeni değişikliği olduğu için misafirlere ona göre servis verebiliyoruz. Otelimizin mimari yapısı gereği diğer toplantı salonlarının konumu kahvaltı servisi yapmaya uygun olmadığından elimizden geldiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde siz değerli misafirlerimize kahvaltı hizmetini restoranda vermeye çalışıyoruz. Resepsiyonumuz tam kadro olarak çalışmaktadır ve misafirlerimizin tüm taleplerini karşılamak için çalışmaktadırlar. Aldığımız önlemler hakkında sizi bilgilendirmek istedim, çünkü bu önlemler sizin alışık olduğunuzdan farklı bir otel deneyimi yaşamanıza neden olabilir. Bilmenizi isterim ki; sıcak misafirperverliğimiz her daim aynı kalmaktadır.
Hizmetlerimiz ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için bir kez daha teşekkür eder, bir başka seyahatinizde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.
Saygılarımızla,
Otel Yonetimi