Ahmet G

Fiyat/Kalite

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 5 May 2022
Junior Suite odada kaldık. Odanın ferahlığı, balkonu güzeldi.

- Minibar bozuktu ve resepsiyondan minibar oryantasyon eğitimi 101 dersini aldık. Minibar soğutmaz, soğuk olanı soğuk tutarmış. Aranızda bunu bilmeyen var ise konaklama tercihlerini gözden geçirsin. Minibarla ilgileneceklerini söylediler ama içindeki içecekleri soğuk olanlar ile değiştirmeye sıcak bakmadılar. Soğumasının uzun süreceğini hatırlattılar. Son çözüm olarak soğuk içecek için resepsiyonu arayıp sipariş verebileceğimizi söylediler.

- Duşakabini kullandığınızda, su banyo zeminine taşmaya başlıyor. Dengede durabileceğinizden emin değilseniz, konaklama tercihlerinizi gözden geçirin.

- Bornoz yırtılmıştı. Yanınızda bornoz taşımıyorsanız, konaklama tercihlerinizi gözden geçirin.

- Odanın zemini çok da temiz değildi. Yerde fıstık falan vardı. Yanınızda süpürge ve faraş taşımıyorsanız, konaklama tercihlerinizi gözden geçirin.

- Açık büfe kahvaltı alanında ise "Gerisi nerede, hepsi bu kadar olamaz" bakışı atamıyorsanız, biraz peynir, bir lokma ekmeğe razı değilseniz, konaklama tercihlerinizi gözden geçirin. Herhangi bir evin kapısını çalsanız, misafir olarak kahvaltı yapsanız Sheraton otelden daha güzel bir kahvaltı ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Otelin odaları, temizliği ve oda içindeki havlu, minibar vs. rutin olarak kontrol edilmiyor. Fiyattan hiç taviz veremeyen Sheraton, diğer her konuda taviz vermeye hazır. Şikayetimizi dinleyen hanımefendi çok kibardı. Yarım saat için de otelin müdürü aradı, bu konuda da çok hızlılar.
Kısacası otelin işletme stratejisi; "Siz ödemenizi yapın, verebileceğimiz hizmeti verelim, veremediklerimiz için şikayetçi olursanız özür dileyelim" üzerine kurulu. Tekrar tercih etmeyi düşünmüyorum, üşenmeyip buraya uzun uzun yorum yazdım ki siz de aynı hataya düşmeyin.

Bir önceki gece konaklamam daha ucuz ve çok çok daha kaliteliydi. Verdiğim paraya çok pişman oldum.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Oda İpucu: Çok mağdursanız ve bu otelde kalmanız gerekiyor ise, ücret ödemeden önce odayı güzelce kontrol edin.
5 baloncuk üzerinden 3,0Odalar
Yanıtlanma zamanı: 6 May 2022
Degerli Misafirimiz,

Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak otelimizde gerçekleştirmiş olduğunuz konaklamanız ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaştığınız ve konaklamanızda Four Points by Sheraton İzmir’i tercih etiğiniz için çok teşekkür ederiz. Beklentilerinizi karşılayamamış olmak bizleri gerçekten çok üzdü. Yönetim ekibi olarak, değerlendirmenizle ilgili araştırmalarımız yapılacaktır. Şikayette bulunduğunuz konular aslında bir otelde karşılaşabileceğiniz sorunlar. Ancak çözülememiş olması ve sizi mutsuz uğurlamak bizleri üzmüştür.
Değerlendirmeleriniz bize daha iyi hizmet kalitesi sağlamamız konusunda son derece yardımcı olmaktadır.
Sizleri tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı içtenlikle bildirmek isteriz.

Saygılarımızla
Four Points by Sheraton Izmir noktasına 4.4 km mesafede
AQUACITY
Four Points by Sheraton Izmir noktasına 14.1 km mesafede
Four Points by Sheraton Izmir noktasına 14.4 km mesafede
İzmir bölgesindeki diğer otellere bakın
32-37/178 yorum
3 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

5 yıldızlı otel kurallarına sahip çok hoş bir otel eşim ve çocuğumla güzel iki gün geçirdim.
Alt tarafında eczane, Market kaliteli cafeler mooc gibi, ve restoranlar mevcut.
Çalışanlar çok ilgili.
İzmir de bir kaç gün geçirecek ailelere ve çiftlere kesinlikle tavsiye ederim.

Oda ipucu: Otel alsancakta denize bakıyor tavsiyem üst katlarda denize bakan odolarda konaklamaları. Odalarda balkon mevcut denizi de görüyor
Konaklama tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler cemalakgol
Genel Müdür FourPointsbySheraton İzmir - Four Points by Sheraton Izmir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Ağustos 2022

Değerli Misafirimiz cemalakgol,

Saygılarımla,

7 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

29 - 30 Kasım tarihlerinde Four Points by Sheraton İzmir otelinde konakladık. Şehir manzaralı oda için rezervasyon yapmıştık. 29 Ekim akşamı saat 23:30 gibi check in işlemi yaptırıp 216 numaralı odaya yönlendirildik. Odaya girdiğimizde kapıda “İZOLASYON PERSONEL ODASI” yazısını gördüğümüzde şok olduk. Odamızda izolasyon seti poşetleri de vardı. Hemen resepsiyonu aradık durumu ilettik. Resepsiyondan aldığımız cevap tam bir skandaldı. Bizim tüm odalarımızda bu yazılar ve poşetlerden var gelip alalım dediler. 10 dakika sonra kapı çaldı. Olağan bir durum gibi kusura bakmayın size yanlışlıkla izolasyon odasını vermişiz diye ilettiler. Böyle bir otelde bu tarz bir saçmalığın olması bizi şaşırttı. Bizi hangi odaya soktular kimler izole ediliyordu tıbbi malzemelerin olduğu bir odaya da girmiş olduk. Bir daha asla hiçbir otelinizde konaklamayacağım.

Konaklama tarihi: Ekim 2021
1  Teşekkürler c4glr
Genel Müdür FourPointsbySheraton İzmir - Four Points by Sheraton Izmir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Kasım 2021

Değerli Misafirimiz c4glr,

9 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerek konumu, gerek temizliği, gerekse personel ilgisi bakımından ziyadesiyle güzel bir otel. Şehir dışından gelen konaklamacılara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Bir dahaki İzmir seyahatimde başka bir otel aramama gerek yok.Otopark sorunu yok, çevresi bir plazalar kompleksinden oluştuğu için yemek ve diğer türlü ihtiyaçlarınız her an elinizin altında.Ayrıca bu bağlamda alternatif çok olduğundan seçme şansınız da artıyor. Merkezi bir konumda olmasına rağmen şehrin karmaşasından uzak.

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler 573ermany
Genel Müdür FourPointsbySheraton İzmir - Four Points by Sheraton Izmir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Ekim 2021

Değerli Misafirimiz 537ermany,

21 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerek odanını detayları gerekse işletme düzeyi fiyatına göre çok üst düzeyde…
tek küçük kusur girişin kahve dükkanı mı yoksa otel lobisimi olduğunun tam anlaşılamaması..
Geri kalan detaylardaki ve mimarideki özen övgüye değer…
Tebrikler..

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler sevketkoglu

Değerli Misafirimiz sevketkoglu,

7 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konumundaki en güzel otellerden bir tanesi kuşkusuz Ön büro resepsiyon olarak ayrıca ece hanıma da çok teşekkür ederim işinde çok ilgili ve misafir memnuniyeti için yüksek derece gayret çabasında 👍🏻

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler sonery2016
Genel Müdür FourPointsbySheraton İzmir - Four Points by Sheraton Izmir, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ağustos 2021

Değerli Misafirimiz sonery2016,
Öncelikle değerli vaktinizi ayırarak otelimizde gerçekleştirmiş olduğunuz konaklamanız ile ilgili yorumlarınızı bizimle paylaştığınız ve konaklamanızda Four Points by Sheraton İzmir’i tercih etiğiniz için çok teşekkür ederiz. Güzel yorumunuz ekip arkadaşlarımız ile paylaşılacaktır.