Cemil Ç
İzmir, Türkiye

Servis rezaleti

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 11 Oca 2025mobil cihaz aracılığıyla
Otel yeni ,temiz,düzenli.Odalar geniş ferah kullanışlı ,sorun serviste.Akşam yemeğini otelin asya restoranında yemek istedik ,yemek sonunda hesap istediğimizde hesaba 2 şişe su eklendiğini gördüm ve biz 2 şişe su içmedik diye itiraz ettim ,görevli garson ‘’ 1şişeden zaten 2 bardak su çıkıyor’’ içtiniz şeklinde gerçekten absürd bir savunma yaptı.Su bardağının1/3 ü doldurduğunuz halde iki servis yapıldığında 2 lt suyu nasıl tüketmiş olabiliriz ?? Bu durumda hata yapmışım diyerek özür dilenmesi gerekirken,müşteriyi (zaten bir şişeden 2 bardak su çıkıyor diyerek) aptal yerine koymak ve bununtartışmaya çevirmek hiç hoş bir davranış değil.(Bu konuda tartışma anında bir 1şişe su isteyip uygulamalı deneme istemediğime de pişmanım ) kaldı ki açılan şişeyi masada bırakarak bu tür sorun doğmadan önlenebilir, ancak bardağa her su döktüğünüzde hesaba bir şişe su yazmak pek etik bir davranış değil,ya çalışanları daha tecrübeli seçmeli ya da müşteri iletişimi ile ilgili eğitmeliler…bize paranla rezil olmak tabirine uygun bir gece yaşattlar
Konaklama tarihi: Ocak 2025
Oda İpucu: Adisyonu mutlaka kontrol edin
Yanıtlanma zamanı: 4 hafta önce
Değerli Misafirimiz,

Öncelikle, otelimizin fiziki özelliklerinden ve odalarından memnun kalmanıza rağmen servisle ilgili yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Swissôtel Resort & Spa, Çeşme olarak misafirlerimize her zaman güler yüzlü, özenli ve profesyonel bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, yaşadığınız durumun beklentilerinizi karşılamaktan uzak kaldığını duymak bizleri üzdü.

Su servisi konusunda ortaya çıkan yanlış anlaşılma ve garsonumuzun yaklaşımı kesinlikle hizmet anlayışımızla örtüşmemektedir. Bu noktada sizi mahcup edecek veya tartışmaya dönüştürecek bir tutumun asla kabul edilemeyeceğini belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz doğrultusunda servis sürecimizi ve ekip arkadaşlarımızın misafir iletişimi eğitimlerini tekrar gözden geçirerek, benzer sorunların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemleri alacağız.

Sizlere bu deneyimi yaşattığımız için özür diler, bir sonraki konaklamanızda Swissôtel misafirperverliğini tam anlamıyla hissetmeniz için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi bilmenizi isteriz. Sizleri tekrar ağırlama fırsatı bulabilirsek, çok daha keyifli ve sorunsuz bir deneyim sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 1.9 km mesafede
Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 5.5 km mesafede
Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 2.0 km mesafede
Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 2.9 km mesafede
Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 4.4 km mesafede
Çeşme bölgesindeki diğer otellere bakın
19-24/191 yorum
5 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Swissotel’de harika bir tatil geçirdik! Otelin her detayı özenle düşünülmüş ve aileler için mükemmel bir deneyim sunuyor. Özellikle çocuklarımız Kids Club’a bayıldı! Ela Hanım’a buradan özel bir teşekkür etmek istiyorum. Onun güler yüzü, sabrı ve çocuklarla olan iletişimi gerçekten muhteşemdi. Çocuklarımız, onun yönlendirdiği etkinliklere katılmaktan büyük keyif aldılar ve tatilden eve dönerken hâlâ onunla geçirdikleri güzel vakitleri anlatıyorlar.

Oda konforu, temizlik ve yemek kalitesi de kesinlikle Swissotel’in standartlarını yansıtıyordu. Spa bölümü ve havuzlar çok temiz ve düzenliydi. Hem yetişkinler hem çocuklar için ideal bir tatil noktası. Swissotel ailesine ve özellikle Ela Hanım’a tekrar teşekkür ediyoruz. Kesinlikle tekrar geleceğiz!

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler S K
Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ocak 2025

Değerli Misafirimiz,

Bu harika ve samimi geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz! Swissôtel Resort & Spa, Çeşme’de keyifli bir tatil geçirmeniz ve ailece unutulmaz anılar biriktirmiş olmanız bizleri son derece mutlu etti.

Kids Club’ımızdan ve değerli çalışanımız Ela Hanım’dan övgüyle bahsetmeniz bizim için büyük bir gurur kaynağı. Ela Hanım gibi işini sevgi ve özenle yapan ekip arkadaşlarımız, misafirlerimize kendilerini özel hissettirmek için her zaman ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Çocuklarınızın Kids Club’ta keyifli vakit geçirmesi ve bu anıları hâlâ hatırlıyor olması bizleri çok sevindirdi.

Oda konforu, temizlik, yemekler, spa ve havuzlarla ilgili övgüleriniz için ayrıca teşekkür ederiz. Sizlere hem ailece rahatlayabileceğiniz hem de keyifli vakit geçirebileceğiniz bir tatil deneyimi sunabilmek bizim en büyük önceliğimizdir.

Sizleri tekrar ağırlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz! Bir sonraki tatilinizde de Swissôtel konforunu ve misafirperverliğini yaşatmak için her zamanki özenle yanınızda olacağız.

2 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek çok tatil yaptık ve bunlarında birçoğu otel konaklamalı tatillerdi. Ama burası içlerinde açık ara en iyisiydi çünkü çocuklarımı güvenle bırakabileceğim bir kids club var. Çalışanlardan Ela Hanım gerçekten çok güleryüzlü, işini çok severek yapan birisi. O yüzden gözümüz hiiiç arkada kalmadan gönül rahatlığıyla tatilimizi yapıyoruzz.

Teşekkürler ayse y
Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ocak 2025

Değerli Misafirimiz,

Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz! Ailecek geçirdiğiniz tatiller arasında Swissôtel Resort & Spa, Çeşme'yi en iyisi olarak değerlendirmeniz bizi son derece mutlu etti. Çocuklarınızın Kids Club’ımızda güvenle ve keyifle vakit geçirmesi, sizin de tatilinizi gönül rahatlığıyla yapabilmeniz bizim en büyük önceliğimiz. Ela Hanım adına da nazik sözleriniz için ayrıca teşekkür ederiz; bu tür geri bildirimler ekibimizin motivasyonunu artırıyor.

Sizleri tekrar ağırlamak için sabırsızlanıyoruz! 🌟

2 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Yılbaşı tatili için üç günlük yarım pansiyon konakladık. Otelin sunduğu hizmetlerden çok memnun kaldık. Burayı tercih etmemizin en önemli nedeni, çocuk kulübünün olması ve her saat için özenle planlanmış aktivitelerdi. Çocuğumuz burada keyifle vakit geçirdi. Özellikle Ela Hanım’a ve tüm öğretmenlerimize teşekkür etmek istiyorum; her zaman sevgiyle ve büyük bir ilgiyle yaklaştılar. Sömestr tatili için de buna benzer etkinlikler yapılacaksa, yine konaklamak isteriz.

Konaklama tarihi: Ocak 2025
Teşekkürler BetulA37
Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ocak 2025

Değerli Misafirimiz,

Swissôtel Resort & Spa, Çeşme'deki konaklamanızdan bu denli memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Çocuk kulübümüzün özenle hazırlanan aktivitelerinin çocuğunuz için keyifli bir deneyim sunmuş olmasına çok sevindik. Özellikle Ela Hanım ve ekibimizin sevgi dolu ve ilgili yaklaşımlarını takdir etmeniz, bizler için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.

Sömestr tatilinde de benzer etkinliklerle sizleri tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.

1 Ocak 2025 tarihinde yorum yapıldı

Otel harikaydı. Süper bir deneyimdi.Ela hanım ve Gözde hanıma ayrıca teşekkürler.Etkinlikler çok güzeldi.
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Teşekkürler Arzu C

Değerli Misafirimiz,

Otelimizde geçirdiğiniz keyifli deneyimi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ela Hanım ve Gözde Hanım’a yönelik nazik yorumlarınız ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Etkinliklerimizden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti.

Sizleri en kısa sürede tekrar ağırlamaktan mutluluk duyarız.

8 Aralık 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yaz ve kış aylarında tercih ettiğimiz Swissotel’in Lobi bar kısmında yemeklerin her zaman bekletiyi karşılaması, çalışan arkadaşların ve Sedat Bey’in son derece misafirperver olması bizi evimizde hissettiyor. Samimi bir tavsiye ve Bellini denenmesi gerekenlerden.. 🥂

Teşekkürler melissoz
Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Aralık 2024

Değerli Misafirimiz,

Swissôtel Lobi Bar'da sunduğumuz hizmetlerden ve misafirperverliğimizden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Özellikle Sedat Bey’in ilgisini takdir etmeniz ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Bellini'nin keyfini çıkarmış olmanız da bizleri ayrıca sevindirdi.

Sizleri her mevsim yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız.